Шок: Изтеглиха един и същ жребий за ШЛ два пъти

Резултатите от жребия за 1/8-финалите в Шампионската лига повториха напълно тези от генералната репетиция на церемонията, проведена ден по-рано, алармира "Скай Спортс".

Обратно в новината

Коментари - Шок: Изтеглиха един и същ жребий за ШЛ два пъти | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1/2027025 би било вярно, ако теглетото беше рандомизирано, обаче не е така. Имате две урни, има първи отбори и втори отбори в групите, имате правило за представители на страните. Тоест не всеки отбор, може да се срещне с всички останали 15. Освен това не е предвидено, че щом два отбора бъдат изтеглени и двата излизат от следващото тегелене, а не само единия. Не би било правилно и да смятате другия вариант 8!, там пропускате правилата за държавите. Мисля че малко над 1 / 2000 ще дойде, но трябва да се хвана да го сметям пък нямам време. Което не е кой знае колко малка вероятност.

То затова има генерална репетиция да оттренират двойките !

Тадададаааааа! ;)

вероятността е 1/2027025 ;) да ги подхващат анти.... комисиите.

Малко над едно на два милиона е вероятността, какво толкова :)

Възможностите са следните: - да не се падне същия жребий; - да се падне същия жребий. Две възможности. Вероятност 50%. Това си е много вероятно.

Може и 50/50 , само дето отборите не са три

Откакто тоя Платини е там УЕФА е свърталище на хора подобни на нашия Б.М. дружка на Платини.Така че няма защо да се учудваме от нещата които стават там!

Апс'урТ Няма такова нещо. Да видим сега дали ще гръмне скандал с дубъла.