Ибрахимович се подигра с Меси и Роналдо

Нападателят на Пари Сен Жермен Златан Ибрахимович не пропуска възможност да изрази своето категорично мнение по всички въпроси, касаещи футбола.

Обратно в новината

Коментари - Ибрахимович се подигра с Меси и Роналдо | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То за това господ е създал такива маркучи като него да му купуват шоколад,а такива като Меси да играят футбол.

Тая камба не му ли пречи да вижда топките (в това число и неговите).

Яд го е, че не е там, глупака му с глупак.

Аман от комплексари

Виште какво, и аз не съм най-големия фен на Златан, но такива злобнки и недодялани коментари ме карат да се срамувам. Егати дребните и зли хорица сте се сyбрали - не Е истина, заклевам се:Д

С този нос, Ибрахимович може да си купи каквото си поиска от каквато и да е машина !!!!!!

Абе Меси че е нисък-нисък е,то е очевидно.Ама къде ги видя тея 10 по-добри от Роналдо...,айде примерно да кажеш Ивелин Попов -един,Станислав Манолев-двама,ама на Божинката и Благо Георгиев не им беше чак толкова силна годината.Ибрахимката и той треска страшни голове като тоя срещу Англия ама срещу Меси и Роналдо винаги ще е назад.А и сега като се заби в ПСЖ-то съвсем се изгуби от полезрението.

завистан ибрахимович и тази година ще си яде шоколада ,но лионел меси и през тази година по всяка вероятност ще баде сас роналдо на церемонията в цурих и меси ще баде отново сас златната топка!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На тоя швед на челото му е написано, че корените му са от тъмния балкански Ориент. А като си отвори устата, това става ясно и за слепците :-))

ха-ха ми прав е човека :):):)

ти маи не си азз а пален асс и си оправи правописа фъдболист *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ибра-гей няма как да си купи каквото и да е от автомат ,защото носът му е по-дълъг от ръцете и не може да го стигне. Бу-ха-ха-ха-ха

абе и тополите са високи но гарваните ги ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На този колкото му е красива физиономията, толкова му е красива и душицата ...

Моцарт е бил висок 1,60м. Може някои говеда и да са му се присмивали за това тогава, но той е бил и остава Моцарт, а те са били говеда само.

къде се обажда тоя смешник неподготвен палячо

Тоя да не забравя,че и лилипутите са ниски ,но това не им пречи да яздят слонове.Да не завижда на Роналдо,че и за зрител не го канят на наградите

СМЕШНИК....то хората са го казали акъл на високо не вирее !!!

златане в нито един отбор не направи истински фурор а тези които цитираш го прават в коъто и отбор да идад *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Във всичките одбори в които е бил са печелили купи. Ибраимович е невероятен фудболист..... и доста духовит

Само дето единият никъде не е отишъл и като го гледам,цял живот ще играе в най-скучното първенство на Европа. Хехехе,разбирач...

Самоуверен и нагъл сръбски циганин

Не е лесно да си комплексар.

Меси ще мине с топката между кривите крака на този плъх и той няма да може да го види от този огромен крив клюн.

Ахахахаха, босненски циганин, ми като можеш да сипваш кафе без столче, шо не почнеш да го практикуваш професионално, сигурно ше се спрвиш по-добре отколкото с ритнитопката.

Искал е да демонстрира чувство за хумор,но балканската завист изплувала отгоре...

само замени 'балканска' с нещо по-подходящо..

Златанката е стабилен ... конда го опън само се отмества два метра назад за стабилизация и е железен . ... а през това време Месито и Гелосания жънат ...