Шарапова: Не казвам нищо за Гришо

"Хайде де. Нищо няма да кажа", заяви пред ESPN Мария Шарапова по повод предполагаемата си връзка с Григор Димитров.

Обратно в новината

Коментари - Шарапова: Не казвам нищо за Гришо | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

оставете го намира грихо много си е добар а за мария няма кво да кажем то се вижда *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Престанете да злословите, лицемерничете и оплювате момчето.Да го подкрепим, има нужда от това сега. Преди седмица го превъзнасяхте, но той нямаше нужда от ова. Сега има нужда от нас.ДА ГО ПОДКРЕПИМ. Дръж се Гришо и само напред. Времето е пред теб. Всеки човек изпада в подобни ситоаций така че действай и труда и таланта ще бъде възнаграден. С теб сме!

Димитров е обикновен тенисист, това е истината...Доказването на талант е на игрището, а не в жълтите новини.

Обикновен, обикновен ... 41-и в световната класация! А да не говорим, че е и доста млад, трбява му още малко опит. Не те знам ти какаъв си, но мога да се обзаложа, че каквото и да работиш, далеч няма да си сред първите 100 в света.

Гришка, трябва да тренираш играта вместо да коментираш в нета и натискаш минуси на конструктивно критикуващите те)!

Както е тръгнало, хората ще го запомнят единствено като разводача на шампионки ...

Това ще запомниш ти. На мишите душици никога не им е достатъчно това с което се прославят талантите. Но уви ти си оставаш тук да си тролиш по форуми а момчето е световно известен с таланта си.

НИЩО Н Е СТАВА ОТ ГРИШО,НЕ МОЖЕ ДА СЕ КОНТРОЛИРА,ЕСЕНТА НА USA,ОПЪН БЕШЕ ОТИШЛА ТОГАВАШНАТА МУ ПРИЯТЕЛКА И БЯХТЕ ПИСАЛИ ,ЧЕ ТЯ ГО ИЗТОЩИЛА И ОТПАДНА ОТ ПЪРВИЯ КРЪГ.СЕГА ПЪК ШАРАПОВА И ПАК ОТ ПЪРВИЯ КРЪГ.АБЕ И НИКОЙ ДА НЯМА НА ГОЛЕМИТЕ ТУРНИРИ ТОЙ Е АУТ ОТ ПЪРВИЯ КРЪГ