Йол: Берба е един от най-надарените играчи

Мениджърът на Фулъм за пореден път засипа с похвали звездата на тима си Димитър Бербатов, този път за победата с 3:1 у дома над Уест Хям вчера.

Обратно в новината

Коментари - Йол: Берба е един от най-надарените играчи | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти къде го видя тоя "български футболист"? Не съм го срещал в списъка за квалификацията за световно. А, да не забравя и изявлението на т.н. председател на футбола, който заяви, че нямаме шнас след като сме на 2-ро място в квалификациите. БФС СА ПРЕСТЪПНИЦИ, както и всички на ръководни длъжности.

Във "Фулъм" ги мерят!

Докато имаме такива футболисти като Бербатов, ще има надежда за Българския футбол!

той излезе преди 13-4 години къде е надеждата??? перуканчо, николетлозанов и натам не им знам имената, ако не се преобърнат нещата и западна европа започне да се кефи повече на хокей на лед няма как да ги стигнем, безвъзвратно загубени 20 години, няма как

взе 30-40 млн паунда за черни дни, другото добър, лош няма значение, колко от бг направиха това за 15тина години по честен път, а той даже и без зор

Е тоя пък каде го е виждал гол!!!

Надарен е ами. Дванайсет врабчета му кацат на оназ работа и тринайстото пърпелка на един крак ;)

Йол ако разбираше от футбол нямаше да го шитнем след една година. а възход ана Фулъм е страшен напоследък. Сигурно заради неговото ръководство.

Да,Бербо е особенно надарен откъм "отзад"

Добре, че е Бербатов, че да имаме малко футболна гордост! Иначе с такива като Лозанов сме за смях!

аз по принцип съм почитател на бербо но винаги ми е правило впечатление че все се контузва преди големи мачове, ето сега разтегнал мускул преди мача с ман унитед, това е единственото което не харесвам в него.

Още десет гола за сезона и всички ще гледат умно...

Млъкнете и се поклонете пред българския талант - Бербо е гордостта ни по света, а вие, особено тези в обора, нека се ровят в говеждия си тор.

Браво Бербо ! Сега и трениьора те хвали и феновете стават на крака за теб ! Сега играй за удоволтсвие и прави красиви неща с които да ни радваш. Играй за себе си така както най-добре можеш.

Чети статията бре пич, той чичко Йол си го е казал 10!

що ще рече много надарен футболист.