Ахмед аут до края на сезона, отрича за гола

Съдийската комисия към БФС извади скандалния арбитър Ахмед Ахмед от листите с рефери до края на сезона.

Обратно в новината

Коментари - Ахмед аут до края на сезона, отрича за гола | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ти фал видя ли или тоя смешник наду свирката предварително от страх да не стане гол. То пък взе че стана. При това супер чист гол. И горкия вече съвсем се обърка. Няма гол. Има гол. А бе няма бе. Свирил съм фал пък и съм взел поръчката. Баси. Май се осра положението. ;)

Този мач дава обобщена представа за цялата история на жалкият милиционерски отбор от герена - всичките им титли са спечелени след подобни "съдийски грешки" ! Всичките ! Затова в Европа ги наричат "евроидиоти" !

Aхмед да отива в Tурция да садииства с другия мангал дето опорочи мача Mанчестер-Pеал

Съдията свири фаул още преди гола и е в правото си да отмени гола. Не трябва да се наказва а,че на кюрда това не му харесва си е негова работа.

Този съдя е пълен пе..дал по истински гол от този дето отмени не съм виждал за тази простотия дето направи трябва да му отнемат правата до живод.

ЕЙ-НЕЩАСТНИКО АНМЕТ,КАКЪВ ФАЛ СИ СВИРИЛ БЕ КРЕТЕНИНО ПОДКУПЕН,НИКОЙ ОТ НАПАДАТЕЛИТЕ НА ЛИТЕКС НЕ ИЗВЪРШИ ФАУЛ,САМО ДЕТО ТЪПИТЕ ЛЕВСКАРИ СЕ СБУТАХА САМИ НА ГОЛЛИНИЯТА И СТАНАХА ЗА СМЕХ,... ТОВА НЕ Е ФУТБОЛ,ДОЛУ ПЕРУКАТА И БФС,ДОЛУ КУПЕНИТЕ БГ СЪДИИ, БРАВО ИЦО-ТИ СИ НАЙ-ВЕЛИКИЯТ БГ ФУТБОЛИСТ НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА...... БОЙКОТ НА ВСЯКАКЪВ БГ ФУТБОЛ-НЕКАДАРНИЦИ,КОРУМПИРАНИ УПРАВНИЦИ И ПРОДАЖНИ СЪДИИ-ЕДИН РАЗГРАДСКИ ЦЪРВУЛ-НОВОМАФИОТ-ДАМУСАГА ВЕЧЕ СИ Е КУПИЛ ШАМПИОНСКАТА ТИТЛА... ТОВА Е ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ,ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ?

К'вото и да си свирил, беше абсолютно измислено! Само не се знае от кого - от тебе или от някой друг!!! Имаше чист гол, "Левски" взеха 2т. отгоре, "Литекс" 1т. по-малко!

Какви точки те гонят по свинската глава?

По 4ист гол от този , не е имало от както съществува , Футкола в Бг. Оставка на цялото Бфс. Тези кретени унищожиха футбола в Бг. Нямате срам . Закриване на Подуенската папла4 .