Картонен вратар изпоти Меси (видео)

Звездата на Барселона Лионел Меси е вкарвал на невероятен брой вратари по целия свят. Аржентинският голмайстор обаче успя да преодолее японски робот, управляван дистанционно едва от третия си опит.

Обратно в новината

Коментари - Картонен вратар изпоти Меси (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Меси се осра като бик!На практика не вкара нито един гол.Първият му удър беше вън от вратата,вторият удари греда,третият му удър също беше спасен-робота хвана ъгъла и му парира удара,но явно поддаде материала на робота и затова топката влезе.Насра се от радост,ама пак стана за кепазе!

удАр се пише, да те е.. и неграмотната кака, ходи ти ги вкарай да те видя, най-мн да вкараш некой .й в г... си

вратичка му трябваха 3 удара да и настрои габаритите. 2 греди и третото гол, просто Меси. А и нарочно целеше ъглите. Не мога да си кривя душата, че ми харесва как играе, нищо че съм от друг отбор, а и не го харесвам много много като характер, но да е жив и здрав да ни радва още доста години, че малко радости останаха, ако окепазат и футбола, отивам в Тибет.

Абе кой ги пише тия глупости, първите 2 удара не бяха спасени, а бяха удари в гредите. За първия робота можеше да спаси, ако беше в очертанията на вратата, но за втория нямаше никакъв шанс. Значи излиза, че робота не е спасил нито един удар, а просто Меси не е уцелил вратата. Аман от драскачи, търсещи евтини сензации

То сега на тия години и Ицето с левачката ще го наконци тоо робот, колко му е.

По принцип дузпи се бият най-неспасяемо в горните ъгли. Но за тои робот май по-лесно ще е в долните ъгли. А Меси си е един от двамата най-добри футболисти в света. И със сигурност е по-приветливия човек от двамата!

то тва от преди 2з15ч2 години ве ххахаахаха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Едно тенеке го препотило, но видиш ли той е крайния победител щото е..нащо момче.

Ти па си `ного убаф!

Айшето вкара гол!