Кубрат Пулев: Много хора ги е страх от мен

Трима боксьори са отказали да се бият с Кубрат Пулев.

Обратно в новината

Коментари - Кубрат Пулев: Много хора ги е страх от мен | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неможахте да разберете,че ,,парата прави борбата,,.Така е в профи-бокса.Всяка среща на Хей се предава по всички тел. по целия свят.И от там идват милионите.Другите двама са братята Кличко.В момента няма други имена в проф.бокс.Тия тримата ги знаят в цял свят.А нашето момче си го знаем само ние.

Здравей, Кубрат! Продължавай да тренираш усърдно, очаквайки противника си за следващия двубой! Бъди реалист, както винаги досега и само бъди себе си! Успехът е в теб и ти ще го достигнеш отново, Сър! Л.П. Пловдив

Изглежда май няма силни боксьори вече. За 7-8 месеца няма нито един с който да се бие Пулев.

Освен няколко квартални котки,няма друг да го е страх от измисления боксьор.

Баценца, нека бъдем реалисти, Хей е играл с единя Кличко, другата маймуна - с другия. Верно е, че и двамата са падали, но с кого е играл мач Сульо Пулев?! С некви пазачи на дискотеки, охранители на украински бизнесмени и нощни пазачи на паркинги. Не е лош боксьор нащо момче, но нищо повече, глобално погледнато е средняк и нема никъф гърговски потенциал, че некой сериозен боксьор да иска мач с него. Ако додрапа до мач за накоя титла, да кешира и да ходи на Карибите после.

Не се обиждай, ама да ги е страх от тебе си е проява на здрав разум :) Мачкай ги наред.

Ще те видим срещу Кличко, колко си ербаб

Ще го видим ако Кличко спре да бяга от двубой с нашето момче. Дано Кубрат не се отпусне и не загуби форма от толкова много прескачания напред-назад от отказали се противници.

Ще го видим, ако Кличко не реши да се откаже от бокса преди това.Ако смяташе, че Кубрат е лесен съперник тоя мач вече щяхме да сме го гледали.