Голям Гришо най-после се разправи с Типсаревич

Григор Димитров записа великолепна победа срещу десетия в света Янко Типсаревич в двубой от втори кръг на турнира на клей в Монте Карло. Първата ни ракета си осигури място в следващия етап на Мастърса след успех в два сета 7-6 (7-3), 6-1.

Обратно в новината

Коментари - Голям Гришо най-после се разправи с Типсаревич | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, Григор! Това е само началото! Сега опитай да се концентрираш за следващите срещи! Случи се това ,за което много работеше, но големите ти успехи тепърва предстоят! Приеми победата над Типсаревич като нещо нормално, защото Ти имаш голям потенциял, ще разкажех играта на още по-класни тенисисти много скоро! Само бъди концентриран и играй играта си! Ще успееш! Пожелавам ти да си здрав и да реализираш големите си мечти за големия тенис! Л.Петров Пловдив

Чудесна новина. Дай боже скоро да влезе в топ 10 а след година и да стане No.1. За съжаление по света хората като чуят българин и си предсавят вулгарни идиоти и цигани. Григор е приятно и интелигентно момче, което прави добро впечатление. Би бил добра реклама за България по света.

Макар и да споделям мнението за Григор не споделям мнението за българите в чужбина. Да има няколко тъпоумни нации в Европа които си мислят че пикаят 12 годишно уиски и че българите са крадливи и прости. Но има и много места където хората не страдат от тези предразсъдци и съдят за нас по това какво правим. Ще дам за пример САЩ, Канада или Испания където си мислят че сме работливи и умни. Така че нека не са закопаваме сами за да не даваме възможност на другите да го правят.

браво, само така бъди нахакан не им цепи басма не се страхувай от никой всички са били бебета някога и са плакали насрани и пак ще го направят не го забравяй и сега след като си натрупал достатъчно опит и си здрав физически е време за топ 3 остави това топ 10 не е за теб!!!

Скрито се надявахме това да се случи и ето на...

Ето такива новини трябва да са с по 300+ коментара! Евала на Григор и чакаме следващите му победи. Освен още малко самочувствие нищо друго не му трябва, за да мачка наред!

Е, днес само прекрасни новини! Много радост ни носи Григор на българите! Наслада

Отдавна не бях гледал толкова качествен тенис от някой играч. Григор израства с всеки изминал мач. Феноменални удари на моменти, волета и слайсове, Типсаревич се чудеше какво става на корта. Ако продължава все така и без контузии другата година ще е в топ 10 на света, това е сигурно. Давай Гришо, мачкай наред !!! Още един мач само и следва голямото шоу срещу Надал.

машинааа *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Страхотен тенис. Голямо удоволствие за всички българи и всички обичащи красивия тенис

Григор бе перфектен! Този бой над световния номер 10 доказа, че нашето момче е измежду най-добрите!

Само така Гришо,крайно време е и ние да имаме своя 1 в световния тенис.Продължавай да ги мачкаш и не се отпускай момче.!!!!

Браво Гришо !

дааааааааааааааааааааааааааа, бравоооо Гришооооооооо!