Коментари - Христо Стоичков обвини Левски, че подкупва съдии | Корнер.dir.bg
назад

Христо Стоичков обвини Левски, че подкупва съдии

Старши треньорът Литекс Христо Стоичков обвини Левски, че подкупва съдии. В изказването си след поражението с 1:2, Камата изрази възмущението си и спрямо главния рефер на мача - Николай Йорданов.

Обратно в новината

Коментари - Христо Стоичков обвини Левски, че подкупва съдии | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 11

Георги Миланов - Колко пъти падна без някой да го е докосвал!?

Вече ми писна от този.

И на мен ми писна от ментета.

Феновете на Левски издигнаха плакат с поздрав към Адолф Хитлер. Това засне екипът на БЛИЦ TV в Ловеч на двубоя между Литекс и сините. Агитката на гостите поздрави Хитлер, който е роден на днешния 20 април през 1889 година. Ултрасите на Левски разпънаха транспарант с надпис Честит рожден ден придружен с нацистки елементи. Друг плакат с думите Той беше прав също се появи при феновете на Левски.

Може да ревете колко си искате, свинйе, таа година ЛЕВСКИ е шампион.

Ситуацията между откъсналия се Г. Миланов и тръшналия го с борцов захват Ржмен Ели не е спорна, а чист червен картон за бранителя. Колко точки вече съдиите спечелиха на Левски - в 5 поредни мача мисля. Помия от всякъде в тази скапана държава.

Левски отдавна е символ на корупцията в българския футбол !

За да има корупция, трябва някой да плаща. Ако е така, питането ми е дали някой мисли, че в Левски имат пари за да купуват мачове? Аз поне не съм убеден в това. а на нещастника Стоичков, все някой му е крив. Той щом се зае да става лице на сдружения на "протестиращи", дето имат пари да плащат наем на зала Арена Армеец, ми е ясен що за човек е. Само да не казва, че безвъзмездно се е съгласил, да го снимат там - с "протестиращите".

"Отборът на народа" - най-голямата мафия във футбола ни.

Гроздето стана кисело... дааа. Тихичко! Шшшшш!