Реал вече е преодолявал сходен резултат в Европа

Реал Мадрид вече е преодолявал негативен резултат като този, които "кралете" записаха срещу Борусия Дортмунд (1:4) в първия полуфинал за Шампионската лига.

Обратно в новината

Коментари - Реал вече е преодолявал сходен резултат в Европа | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нарича се крах за Барса и Реал.

През 70-те години "Левски" елиминира "Университатя" (Клуж) след 1:4 в първия мач. В София сините победиха с 5:1.

Може и да стане. Като погледне човек, какъв и е толкова проблемът и на Барса да се класира. При осигурено финансиране, добър сценарий, подходящи актьори и носещ на резил режисьор, току виж гредаме на финала "ел-класическите" лигльовци.

Много сте прости българските журналисти.Чак не мога да ви обясня защо, че няма да ме разберете! Няма нито един материал, който да не е поднесен манипулативно или просташки, или грешно поради невежество.Преодолявал е Реал, ама не тоя Реал дето е сега, а оня Реал.Като има някой пристрастия- да си пише в блога! И сега ми затрийте коментара поради правилното ви определяне като изключително прости!!!

Дарби Каунти не е БОРУСИЯ ДОРТМУНД!!! Мечтайте си кухендери!!!

Браво на Реал. Що не напишете колко пъти е отпадал след подобен резултат?

Както се казва - гладна кокошка просо сънува :)

Може би ако балерината роналдо си сложи повече гел и комплексара моуриньо се заяжда повече със съдиите ще обърнат резултата ? Като гледам играта на реал - никакви шансове, и без това с такъв зор и съдийско бутане стигнаха до полуфинала - измисленият червен картон срещу Ман Ютд ги спаси веднъж, после лесният жребий с Галатасарай им помогна, на самият мач им спестиха поне две дупзи - нормално е сега да си намерят майстора ! Ако няма съдийски простотии - реал са пътници ! Не заслужават с тази игра да играят финал, камо ли да го спечелят !

смешко, вместо да ръсиш резултата от аналните ти напъни, напиши нещо за играта на превъзасяния от теб друг испански клуб срещу Байерн.

пак си се изходило тук. Роналдо показа достатъчно класа и снощи, но какво показа меси във вторник вечер?