Нов шок в Борусия: И Левандовски си тръгва

Роберт Левандовски си тръгва от Борусия Дортмунд през лятото, гарантира агентът му Майк Бартел, с което съкруши надеждите на немския тим да го задържи.

Обратно в новината

Коментари - Нов шок в Борусия: И Левандовски си тръгва | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Та сър Педералекс да му е.е мамата и на него ли?

бъдете сигурни че испанците ще водят битка която ние не сме виждали до сега на реванша то съдии публика всичко ще мобилизират неможе два швабски отбора да обират парсата от финала реванша е страховит много пари от реклама и тв права ще паднат

предполагам едно от условията на БД е купувачът да не е Байерн М. От там нататък парата е водеща.

Нормално е да иска развитие, това е пътят за всеки спортист. Не може играта в един отбор да е даденост.Да благодарим и на двамата треньори- на Байерн и Борусия, че с упорит труд и принципи ни предоставиха възможността да се изкефим на ФУТБОЛ!

Сега и ако паднат с 3:0 в Мадрид ще е супер. Много ме дразнят тези немци и няма да е добре да има 2 немски отбора на финал.

мечтай си..

Все си мисля, че красотата на футбола е по-важна от това кой отбор играе ! Защо те дразнят - защото направиха смешни роналдо и мохриньо ли ? От Барселона си признаха, че Байерн са ги надиграли и си заслужават победата, но надутият португалец се изказа, че всъщност защитата на Реал била виновна ... а не обясни защо не вкараха повече голове, даже и единственият им гол беше от тъпа грешка ! Ако не вкарат отново съдиите в действие - нещо като червеният картон срещу Ман Ютд и неотсъдените дузпи за Галатасарай - нямат шансове ! От тази злоба изпускаш хубавите моменти във футбола - комплексар си !

ако бяха 2 испански да не би да бъде много хубаво. дори реал да направи пълен обрат, на финала срещу баиерн ще бъдат размазани