Зенит се насочи към Митко Бербатов

Руският ежедневник "Известия" гръмна с новината, че Димитър Бербатов е новата трансферна цел на Зенит Санкт Петербруг.

Обратно в новината

Коментари - Зенит се насочи към Митко Бербатов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо учите бе келеши? гонете топката и ще станете милионери ката барабатов, ако имате късмет. парадоксално е, че 80% от милионерите в света са тапаци без образование. може ли да е милионер тупан дети гони като гламав едно кожено кълбо? може и още как. света принадлежи на упоритите примати.

надолу,надолу,надолу се спуснииии ФСБ 1984

на сайта на Зенит (fc-zenit.ru) нищо не пишат за Бербатов

Как на какъв хал е ? Клошар е ,затова завижда.А защо е клошар-защото го мързи и не се напъва да учи и работи!

няма да отиде в Зенит,по простата причина, че Берба и Йол вървят в пакет.Пакетно придвижване.А даже и да отиде,мисля, че няма голямо значение.Наслаждавайте се на играта му, защото скоро друг такъв български талант няма да има!

да бе

3а каква игра става въпрос ???

А, кой ви е излъгал, че някой казва на играчите от Бремен "музикантите"? Кой, бе? Защото някога са ви чели приказки? Никой в Германия не свързва Бремен с "Бременските градски музиканти", но някой български журналист - да. Браво! Също като "Лаутерите", пак българска тъпотия. Защо не викате на играчите от "Борусия" "прусаците"?

също така забелязвам напоследък че на Реал Мадрид им викат ... кралете, мухахахааа, ам че има википаедия бре булгаристанчета малки, там си пише как се зоват мадриленьосите, какви са тия крале. Ето нещо, което бг не знае на Реал Мадрид тук се вика само Мадрид и тва е (другия столичен гранд си е просто атлетико), какво е това реал, има в момента 10 отбора в примера, които са с титлата реал ма вие ги не знаете.

Руският ежедневник "Известия" гръмна с новината, че Димитър Бербатов е новата трансферна цел на Зенит Санкт Петербруг. ПРАВИЛОТА Е -САНКТ ПЕТЕРБУРГ..............

"ПРАВИЛОТА Е"?!?! Стефчо, Стефчоооо ... Ти гледай себе си ...

САНКТ ПЕТЕРБУРГ..............

Там там, в Зенит че иначе турците се облизват... само не обратно в Тотнъм че не ми се гледат пак резили...

Интересно ти на какъв "хал" си "чуждоземецо" и какъв "зор" си даваш???

насочили се към мъжкар като го заритат руснаците само на бербатчета ще ми стане

Ленчето няма да му позволи. Тя си иска Англия, Лондон.

Съмнявам се. Лондон е отваратителен град. Невиждам как можеш да го искаш извън бизнес интереси.

...зависи от гледната точка. тия дни се прибрах от Лондон/никога не бях ходил там досега/.....Имперско величие, невероятна чистота, вековни забележителности и паркове. Ако човек има пари е чудесно да живее там, не е задължително да се вре в Ситито и да прави бизнес... когато слязох на нашия терминал, София ми приличаше на нещо средно между Кабул и Тирана, уви... човек трябва да излезе навън, да пътува, за да разбере в каква разруха е оставена родината ни след толкова "демократични" правителства....а щяхме да сме "Швейцария" на Балканите, "Бангладеш" сме, това е истината, въпреки че, и там може да е по-добре....

Какво се съмняваш бе? Нали точно Елена спря Бербатов да отиде в Ювентус и да играе отново в шампионската лига. Митко му се играеше в отбор който е първенец на страната си и който ще играе в шампионската лига. Ако не беше жена му Митко щеше да си сбъдне тая мечта отново. Но все пак семейството е на първо място и той се свлуша в желанието на жена си. Макар че тя сбърка и му спря развитиено на кариерата. Защото същите молове в Лондон ги има и в Рим. А в Рим даже е и по топло. Но това е -жена. Жена акъл няма. Да се оставиш жена да те командва - това е. Същото като с Валерката Божинов

......и да добавя понеже сигурно незнаеш. Ювентус Торино са шампиони в Италия и стигнаха до 1/4 финал в шампионската лига. В тия мачове можеше да играе Бербатов. А сега Ювентус отново ще е шампион на страната си защото води с голяма преднина пред втория, и на есен през новия сезон Ювентус отново влиза в групите на шампионската лига диреткно! В тия бъдещи мачове отново Бербатов можеше да играе и да е голямата звезда както на Юве така и на Европа. А не както е сега с тоя Фулъм да залязва. Това се случва като слушаш капризите на жена. Същото се случва с Бербатов какво се случи с Валери Божинов. Божинов да слуша да слуша жена си видя до къде го докара с футбола и в кои отбори играе. Не мисля че нещо би и липсвало на жената на Бербо в Рим столицата на ИТалия. Даже ще получи повече предимства за които незнае. Но това нейното са си капризи, и жалко за кариерата на Бербо. Тя трябва да изпълнява неговите че поне има защо, а не той нейните. Жертвайки кариерата си.

Бербо вече направи кариера в МЮ стана голмайстор на Англия с две думи достигна своя връх и сега му остава да направи колкото може повече пари и да се отдегли след няколко годинки. Това е истината и аз лично го подкрепям. От тук насетне да си играе за парите и за кеф няма какво да се напъва и доказва повече от това.