Кубрат Пулев е номер 1 в световния бокс

Европейският шампион по бокс за професионалисти в тежка категория и спортист номер 1 на България за миналата година Кубрат Пулев е номер 1 в обновената класация на Международната федерация по бокс /ИБФ/.

Обратно в новината

Коментари - Кубрат Пулев е номер 1 в световния бокс | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ми харесва стила на Пулев, но като най-класния български боксьор го гледам всеки път като имам възможност. Тука много коментар много чудо, що не вземете да прочете малко боксови анализи написани за евентуален мач кличко-пулев!!! Истината е, че и двамата братя кличко имат абсолютно неподходящ стил на бой срещу стила на Пулев и при евентуална среща ще загубят на 99%, освен ако тотално не тренират друг стил на бой, което отнема 3-4 месеца много тежки тренировки. Друго си е да си избереш противник който ти е ясно че ще опукаш и да гушнеш 15-16млн. долара. А ако се срещнат срещу Пулев лапаницата ще свърши, това е причината максимално да отлагат мача.

Кубрат е претендент 1 от доста време, поне от 6-7 месеца ,а не от сега .

Драги коментатори, моля Ви, уважавайте повече стремежът на Кубрат Пулев към големият връх в професионалния бокс. Защото там между белите въжета боксьорът е сам срещу противника си и няма място за приказки и разни шегички. Кубрат прави всичко сам и е много близо до големия успех! Дано да победи първо Фюри, а после и Кличко! Звучи утопично за Вас, но явно не познавате Кубрат Венков Пулев..... Успех, Кубрат! Бъди себе си, Брадаре!!! Л.П., Пловдив

Ако успее да стигне до мач за титла, вече е огромно достижение за Кубрат. Първо, че ще получи добри пари, а и шансовете му не са за подценяване. Кличко- братя са не само отлични боксьори (стария вече няма да боксира), но те са успешен бизнес-проект, където те са си промоутъри.

Кубрат трябва да бие поне още двама за да може да се изправи срещу Кличко. Поветкин ще се бие с Кличко, но беше редно да се бие с Кубрат защото като ги гледам са доста равностойни. Още му трябва на нашето момче за да може да се изправи срещу страшилището. По-добре да бие ако може още някой много сериозен съперник.

Не съм много сигурен кой е страшилището - Поветкин или Kличко. Аз лично с нетърпение очаквам Кличко да се изправи този път срещу истински претендент. Силно се надявам да не бяга от Поветкин, както бяга от Пулев.

Кубрат първо да набие Тайсън Фюри и после идва ред на Кличко

Казва се Кличко,а не КличкоВ

И се пише, както се казва :D

хахах че ме развеселиха пак дир-а от сутринта ... ахахах кличков :D:D:D малееееей

... и бил УКРАНИЕЦ

здравеи, кубрат! скоро ще доиде и твоито време, за да показеш на всички класата си! бади себе си докраи, брадаре! позелавам ти да си здрав, спокоен и да реализираш силните си качества в предстоящите мачове! всичко друго е илюзя в главите на хора, които не са били на ринга дори ведназ, но те не са вазни! вазнят си ти,- кубрат венков пулев !!! л.п., пловдив *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

как може кличко да е световен шампион, а пулев номер 1? кличко ще размаже пулю като сопол на дувар.

Тупа-лупа Кубрат излупа Кличкука с кука ..:) .Така по-сериозно сега ;d аз не съм фен на бокса но се надявам кубрат да направи добър мач с него и да победи за българия както той казва!!! България

Хайде чакаме мача с Кличко !

С нетърпение!!!