Любо Пенев поема ЦСКА?

Националният селекционер на България Любослав Пенев ще бъде поканен за треньор на ЦСКА, съобщи Гонг. Ако приеме, Пенев няма да напусне националния отбор, а ще съвместява двете длъжности.

Обратно в новината

Коментари - Любо Пенев поема ЦСКА? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Знае се ,че спорт няма,но нали има пари и демокрация......?

ТО небе цска небе чудо Гришата като го вземе - да му изпапкат и догодина ще вземат да го гонят . В цска има много ЛАПАЧИ -немой ги израни всичките .Немой си развява кончето както в ЛОВЕЧ. ЦСКА не ЛИТЕКС ...

Тия искат да потъпкат още един отбор, както направиха с Ботев и Пирин. Отново се опитват да измамят всички с дълговете. Държавата не трябва да допуска това безобразие. БФС също. Защото това няма да се допусне от УЕФА и пак ще станем за резил. От друга страна Ако Любослав Пенев иска да стане треньор на този "провинциален" отбор "знамето на нефтохимика", трябва да напусне националния. Недопустимо е съвместяването на двете длъжности, освен временно, докато се избере нов треньор.

До довечера ще има други новини Всичко е една голяма измама

Цялата гавра е показателна за моралната чувствителност и свързаната с нея ефективност на правосъдната система в страната. Един собственик, два отбора в една дивизия, неясен план за изплащане на дългове, няколко мекерета с местна значимост и потулени казуис за неплатени данъции, фиктивен собственик ..... Не е същото като да викаш "българи юнаци" и "мафия". Ето е конкретен пример на мафия и всеобщо овчедушие, скрито зад "българи юнаци". Или българи простаци.

какъв ще е сега форматът на А група като 1 отбор се слива с друг. ей, голям цирк сме.

Продължава само чуденето Пенев треньор на цска ли ще е или на Нефтохимик/Литекс прекръстен на цска?! цска (някакво число) Бургас звучи най-вероятно, все пак Гриша Ганчев май няма да плюе на целия си труд в Ловеч.

тези две прогнозни имена са ОК за посочените места - браво!

до колкото съм запознат не може да си национален селекционер и също да бачкаш и в клубен отбор от същата страна....не знам как стават тия фокуси тук :))))))))))))

Явно не си запознат...

може, но не се насърчава.