Коментари - Генков: Идвам в ”Левски”, за да станем шампиони | corner.dir.bg
назад

Генков: Идвам в ”Левски”, за да станем шампиони

Най-новото попълнение в отбора на "Левски" Цветан Генков сподели своите впечатления след трансфера си при "сините".

Обратно в новината

Коментари - Генков: Идвам в ”Левски”, за да станем шампиони | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 10

ЕДИН ВЪПРОС КЪМ Г-Н ЦВЕТАН ГЕНКОВ;като сте толкова добър играч защо не продължихте кариерата си в чужбина,а дойдохте в левски???

Абе, до кога в "Левски",ще приютяват нереализирали се на други места "национали"? До скоро сърбаха попарата на един, кмет ли беше, бижутер ли беше, не стана ясно. В същото време изгонина талантливи, млади играчи ( Цветков, Райков и т.н.). Докато имат такава "кадрова политика", да забравят за титли и трофеи.

хеле пък Цветков голям младеж, ша знайш! :))))

За да станеш шампион на България по футбол най-сигурно е да си футболикст на Левски. Там, където ловува кроколът маймуни не пикаят.

Абе титли не знам, ама калъфките са ти сигурни ;)

Нещо си сбъркал, пич!Човека става футболист на Левски, не на ЦДНА, литекс или друга светулка. Титлата му е в кърпа вързана.

Защо пак с глигите напред бе, Весо? Я като си толкова изтъкнат капацитет по трофеи, кажи ЦСКА (предполагам, че това ти е любимия отбор) какво спечели този сезон?

Цветанчо, чичо ти Сульо да ти каже, че както от помиярче расово куче не става, така и от мездренче класен футболист не израства... Ако излъга Динамо /М/ и Висла /Кр./, сега е ред на Левски...и те го заслужават.

...Надяваш се, ама надали!!! Най-много някоя калъфка да спечелите!!!

в Полша вече стана, оттук насетне гордо ще печелиш калъфките :))))