Юноша измъкна ЦСКА срещу ”Берое” (видео)

"Берое" и ЦСКА завършиха наравно 1:1 в последен мач от 2-ия кръг на "А" група.

Обратно в новината

Коментари - Юноша измъкна ЦСКА срещу ”Берое” (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Селяните от Стара Загора с много смешен гол

Шмпионт зпочн с честни двубои - най-после! 23 годишното дондуркне н Кенефски с флшиви победи и титли почти уби спорта в страната. Да ги видим до кога ще изтрят д игрят честно. Чудя се също, ако Ботев, Литекс, Черноморец и т.н. провинцилни отбори бяха игрли във всички евротурнири , вместо подухенските боклуци, колко ли успехи и при щяха да спечелят родният фурбол?

Футбола е проста игра която се играе със сърце. Отбор със сърце превъзхожда отбор със ...как беше...спортно-технически качества. Не знам защо все наблягаме на чужди играчи. Не виждам да са по-добри от нашите момчета. Обърнете внимание че всъщност българските футболисти правят играта на нашите отбори.

Имате чудесни момчете от юношеската школа, защо са ви тези некадърни чужденци. Стойчо, пак започваш да правиш глупости. Или всичко е бизнес за дребни стотинки?

Именно бизнес за дребни стотинки. Колко чужденци са продадени за големи суми пари. има, но не много. Юнощите ни търкат скамейките на негрите, който не са по класни от тях. Но нали Стойчо като докара някой негър си взима комисионната давам просто пример не знам дали е така.

Гаргоров трябва да стои на резервната скамеикалТой не се пребори веднаж за топката и все му я вземаха

От Гъргоров очаквахме много, но той нищо не показа

Е как точно е уговорен мача след този удар на Долапчиев!Как точно е уговорена тази ситуация при която нямаше никаква вероятност за гол!Ще бъде по точно да се каже че "великия" Младенов сам си търсеше загубата.Той търпя цял мач тоя бездарен бразилец Марсиньо!Малкото на брой атаки на ЦСКА бяха провалени именно от този "бразилец"!А какво да кажем за двамата португалци от контингента на Младенов?Трагедия!Оттървахме се случайно /не подценявам Долапчийски/ от загубата която щеше да бъде заслужена!Много добри неща могат да се кажат за рефера-мача можеше да се играе и без него!Казал съм го и още веднаж повтарям:Младенов и некадърните чужденци ще провалят отново отбора/не че той в момента е в супер форма/.От чужденците да остане само това високото момче сенегалеца и Черни.Всички други начело със Младенов и сина му вън от ЦСКА!После ще бъде късно!Да се обяват официално заплатите на всички в отбора за да могат феновете да преценят какво дават футболистите срещу фантастичните за нашия стандарт заплати.Естествено че на първо място трябва да се обяви и заплатата на Младенов и сина му!!!! Защо това момче Долапчиев например ще взима два пъти по малко от некадърния Марсиньо и от двамата португалци?Всичко в ЦСКА трябва да е прозрачно!В момента мнго приличаме на правителството Орешарски-пълна тъмница!

Не заслужено равенство със случаен гол! Часът на истината ще дойде за ЦДКАтака , както дойде и за другия "гранд".

Млък бе иртишки.

Давай по същества, Румен-Малоумен.

Мача е уговорен и БФС трябва да се самосезира, както с Пирин (ГД). ЦСКА са предали на Берое важната новина, че жълтата карта на Лука Саша е още в ЦСКА и той е нямало право да играе срещу Старозагорци в Лига Европа. С тази новина Берое подава констатация в УЕФА за да им присъдят служемна победа. В замяна Берое пуска точка на чорбата. Много плоски лъжи типично по комунистически. А и тези два отбора са си близки по военна линия още по време на тоталитаризма, който пак се мъчи да се връща, благодарение на родителите на ЦСКА -БКП/БСП.

"Констатират" се факти, а до съответните институции се подава КОНТЕСТАЦИЯ. А по същество - ако коментара Ви не е някаква шега, вкарали сте се в някаква сериозна кримка.

че тои мача ако е уговорен ще е за победа за една точка мач не се ъговоря *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Чужденците грешат.нашенците поправят! Инвестирайте в Българските играчи!!!

Защо ревсон е титуляр на нашето момче резерва? ЗАЩО този геноцит с/у българските играчи. Защо първо се дава шанс на чужденеца, а после на българина?

Браво Гриша,ти заслужаваш червената фланелка!