Михайлов: Очаквам добър мач срещу Македония

Вратарят на националния отбор на България и втори капитан Николай Михайлов смени преди няколко дни клубния си тим и вече е играч на "Верона", след като досега се подвизаваше в холандския "Твенте".

Обратно в новината

Коментари - Михайлов: Очаквам добър мач срещу Македония | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отбора постига тези резултати с дисциплина, характер и мъжество. Но най вече че се налагат млади играчи.

Българският национален отбор се представя повече от добре. Можем да постигнем изключително много с треньор като Любо Пенев. Той придаде съвсем друг облик на отбора. Никой друг треньор не е успял да постигне това което постигна и ще продъжава да постига Любослав Пенев.

Бившата българска провинция Македония.

Ники Михайлов е много добър вратар. Той ще помогне както на националния отбор така и на клубния си тим.

Най-сетне Любо се вразуми и не повика Палячото Божинов. Това е най-мъдрото му решение за последните 2 години. А що се отнася да стадион "Филип Втори", няма нищо чудно, в Скопие има паметници на фараони, на Нефертити, на исторически личности от древна Гърция до древен Египет, които никога на се имали нищо общо с т.нар. македонци, които в напъна си да се докажат творят толкова тъпотии, че стават смешни. Най-гадното е когато посягат на нашата история и е крайно време да им се покаже от къде изгрява слънцето.

Поздравявам Лобо Пенев за резултатите които постига с националите. Те се справят отлично. Играят невероятно красив футбол.

Интересно име на националния стадион...

с кой ще играят България & Македония не разбрах...........