Мойс проплака: Няма трофей без нови футболисти

Дейвид Мойс даде ясен сигнал към шефовете на "Манчестър Юнайтед", като заяви, че без две нови класни попълнения, които директно да влязат в първия състав, отборът едва ли ще бъде в състояние да спечели какъвто и да било трофей този сезон.

Обратно в новината

Коментари - Мойс проплака: Няма трофей без нови футболисти | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проблемите, за защитата и средната линия на МанЮнайтеда, са твърде сериозни и то, от поне година и нещо!?Единствено в нападението нещата са, що-годе добре, с наистина добри нападатели!?И ако, авторитета на Съра и методите му/каквито ще да са те/, караха играчите да вадят и неимоверното от себе си, че даже и до шампионска титла да стигнат за последно, то при добрягата Мойс, натягането до безумие на "гайките", вече не върши работа и просто се тръгва надолу!?Това не е по вина на Мойс!?Това е естествено "олабване", след години на психически и състезателни претоварвания!За новия мениджър, за да успее с неговия си "майсторлък", се изисква необходимото "технологично" време!?Да навлезе достатъчно дълбоко във всичките страхотни дадености, от миналото и настоящето на великия отбор!?Включително и действията на трансферния пазар!?Ще има здрави трудности за МанЮнайтеда и мача със Ситито е повече от показателен!?Поне, пет са отборите във висшата лига, които са в ръцете на изключителни паралии и съставите им са комплектувани с футболисти, превъзхождащи отбора на Мойс и като цяло и като отделни линии и като човек срещу човек и постовете им, на терена!?И притежаващи супер-треньори!За да се намери отново, бързата, широко скроена и изненадваща, фирмена игра на клуба, как да се намери новия Пол Скоулс, в най-добрите му години, чиито изненадващи и изключително интелигентни пасове на средни и далечни разстояния, в оказалите се недобре покрити пространства в защитата на съперника, прекрасно използвани от бързите и мощни нападатели срутваха, която и да е противникова игра!?Дори и Съра не успя да намери, нов такъв човек!?Та в отчаянието си взе, че го върна от "пенсионирането" му, отново на терена!?Как да се намерят нови централни, от супер класа, бранители на мястото на застарелите и несправящи се вече добре, Фърдинанд и Видич!?Има ли пари за всичкото това!?Тежки въпроси!?

Предстои да видим, ще се намерят ли верните решения!?Дали, ще се наложи най-накрая и Съра, с невероятните си опит, авторитет и треньорски способности, поне отначало в дейността на Мойс, да помогне, за навременната стабилизация в играта на отбора!?

ДО MANCHESTER UNITED-АМА ОЩЕ ПО-БОЛИ КОГАТО ОТ ДВА СТОЛА ДА СЕДНЕШ НА ЗЕМЯТА СЕЗОН 2012г.- 2013г. И ДА СТАНЕШ АЗИЯТСКИ ИДИОТ.

И баба знае с примерно 100 млн. бюджет. А колко юноши сте създали в МЮ ?? Не е ли срамно един отбор да се нарича най-добрия и в него да играят 2-3-ма от местните ?? За съжаление и у нас вече мислят така - бакалски !

И само с пари не става. Трябват и двете

в Челси, Сити и Арсенал колко играчи от школата им има ?

Аз ли да ти ги купя бе Мойс ? Че ти цял юни беше на почивка вместо да си бе купил играчите дето искаш.Купуваш или напускаш!!! Гарай, Бейнс и Ерера =титла. Андерсон и Нани може да ги даваш като част от сдилките за горните играчи.

Мойс проплака - проплакало ти е дупенцето, Юлиянчо ! И тази година ще сме шампиони, но като цяло Мойс е прав, трябват креативни играчи в центъра. Кокото до грешките на другите отбори - те вече направиха няколко и Юнайтед трябва само да внимават да не правят глупости. Защот на тях трудните им мачове почти минаха, а на останалите отбори тепърва им предстоят

сещам се кои са : сърчето - шеф на ФА и Хауърд Уеб шеф на съдиите.... другия вариант са Меси и Неймар...

Много боли да не си ставал шампион от 1990 година насам нали?