ФИФА анулира победата на ЮАР над Испания

От световната футболна асоциация ФИФА са решили да анулират контролната среща между Република Южна Африка и Испания, спечелена от африканците с 1:0.

Обратно в новината

Коментари - ФИФА анулира победата на ЮАР над Испания | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо чудна и мача да е уговорен. Там да ровят от ФИФА, а не да заобикалят този проблем и да си измислят някакъв друг. Нашите национали 3 год. ги тормозят за някакъв равен с ЮАР а сега видите ли световната сила ЮАР бие световния шампион Испония- Коефицента до колкото зная е били някъде около 17 към 1 за победа на африканците. Не ви ли мирише на уговорка? Или изведнъж на всички в УЕФА-ФИФА им се запушиха осезанията. Но как ще обидят отбор като Испания. Тези пе...и се занимават и се правят на мъже само спрямо бедните и слаби държави! Иначе сме в ЕС -майната им!

Нали не трябва да им пада реномето и да губят точки в класацията. Да глобят съдиите и да им забранят международни срещи и да глобят и накажат испанците, а не южноафриканците. Даже една служебна загуба от 3:0

Мафиозо дел Еспаньол!!! Да глобят съдийте, да глобят и Испанската футболна асоциация. А иначе без учтиви съдий испанското първенство ще е доста по-приятно за гледане.

Чудех се какво е РЮА????

Вместо да глобят испанците, тия главочи от ФИФА, решили да глобят ЮАР, и да запазят точките които трябва да загубят испанците.

Букмейкърите нареждат,трябва да се изпълнява!