Коментари - Първи автогол за Бербатов в кариерата му | Корнер.dir.bg
назад

Първи автогол за Бербатов в кариерата му

Димитър Бербатов си е отбелязал автогол в последния си мач за "Фулъм".

Обратно в новината

Коментари - Първи автогол за Бербатов в кариерата му | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 20

Къса Ви е паметта. Бербо има и автогол за МЮ.

Съдейки по написаните долу коментари , вие сте специалисти, професори, знаещи,можеши, опитни и единствени владеещи футбол и всичко свързано с него !! Вие се надсмивате и искате да учите треньорите,финанскистите и собствениците на отбори със слава и традиции !! Вие, които едва ли някога сте имали 1000 лв на куп,вие, които сте виждали топка само в час по физкултура, вие искате да кажете,че Бербатов е слаб играч и сумите за трансверите му са нереални и завишени !! Вие ме убивате със злобата и невежеството си бе малоумни дебили !! Ами нали такива като вас неграмотни игъзоръки катили ревете,че нямало работа в България ,а самите вие сте само и само едни ЧЕРНОРАБОТНИЦИ, ама с еййййй такива зинали уста ! Моят съвет е да си стоите на наср....те задници и да си гледате във вашите канчета !! .....не си правете труда да плюете по коментара ми ,аз и без това няма да следя повече тази тема !..... п.с. Гордея се ,че Бербатов е българин !!!

автоголове си вкарват глупаците, които наемат този манекен на резервната скамеика, а тои самия си вкарва милиончета в банковите сметки за сметка на чуждата глупост.

отвсякъде гонен, навсякъде приет.има таланта да омаива хората и да ги заблуждава във възможностите си, но истината излиза винаги на яве.

на Митето са му дали пари от другите отбори да закопа фулам на 100% и да се знае, че е един от трите изпадащи, браво, успя, сега е взел някой лев и от ПСЖ и те така. Имаше един филм комедийка за едни двамца дето отидоха на работа в Гуглето без да знаят що е компютър и ала бала ала бала и те така с някои футболери набедени, по между капките. 7 млрд сме, няма как да няма и ментета във всяка професия.

тоя изрод стана посмесище за българия едни бягали други играели спрете да дращите за него той вече е на бунището и там сигурно е много дълбоко и нас обикновенните не ни вижда

Браво! Важното е, че бележи!

деер

Как така "булгар" е етнически нетолерантно обръщение? Вие интелигентен журналист къде сте срещали ? Каква е стойността на тази статия написана по този начин?

Има автоголове и автоголове. В крайна сметка никой футболист не го прави нарочно, случва се. Но винаги съм бил на мнение, че рикошетите не трябва да се броят за автоголове, а да се записват на този, който е стрелял.

Това си е рикошет, какво толкова са мислили?

Може и рикушет да е, но Митака през целия мач се чудеше къде да застане. Сега Монако си вкараха автогол, но още не са разбрали.

РикУшет е когато баща ти е уцелил едно време пич, ако съдим по коментара ти.

Е голяма работа, като си е вкарал автогол.

Освен това не му е първи

Според мене, първият автогол си го вкара като премина във Фулъм, вместо в някой по-читав отбор...

И Фулъм се проклетисва, че плати сума ти пари за тоя мързеливец.

важното е че ги класира на последно място за милионите дето платиха но поне юнайтед се оттърва от него сега честито на монако митко тъпако