Коментари - ”Барселона” пречупи ”Сити” с дузпа и гол в края | Корнер.dir.bg
назад

”Барселона” пречупи ”Сити” с дузпа и гол в края

"Барселона" постигна много трудна и изключителна ценна победа с 2:0 като гост на "Манчестър Сити" в първия 1/8-финален мач между двата отбора.

Обратно в новината

Коментари - ”Барселона” пречупи ”Сити” с дузпа и гол в края | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 12

стига злобеяхте, няма съдия в ШЛ, който да не направи същото в ситуацията, истината е, че пелегрини излезе като .ут.а и загуби, срещу барса се мачка, байерн знае как, той ми излезе за нещо равен ли, ако може на 0 или да влезе некое голче пък после ще видим, емииии, ц, не стаа така, очаквам да стане много интересен мач в реванша, видя се, че и с 10 са равни, че и по-добри на моменти, мисля че може да стане изненада

Май някой дуг ще трябва да свали очилата. Засадата бе свирена на Пике, който в момента на подаването не беше в засада. В пасивна засада беше Санчес. Пике подаде към Санчес след това, но според правилника това се разглежда като втора ситуация, нямаща общо с първата.

Къде е подал към Санчез , Пике бе глупако , той направо си вкара гола , никаква засада нямаше , всичко си беше изрядно в положението , това че Пике е бил в засада по време на паса към Сеск няма никакво значение ,защото след това Сеск беше пред Пике и така му подаде , следователно засада НЯМА . Аман от "разбирачи"

Пише се дуЗпа, не дуспа !

Ти кой мач си гледал бе? Сигурно и игра с ръка нямаше. Не е било ръка, било е случайно прелитаща гарга. Човече, не се занимавай с футбол, много си бос по темата.

Добре, разбрахме, че Сити са ощетени. Сега кажи , колко пъти съдията ощети Барселона и защо мълчите за това? Айде като ще сме обективни да си казваме истината - ако съдията не беше порязал Барса, резултата щеше да е 3 гола разлика вместо 2. Така че мълчете си, граждани, защото бяхте страшен резил вчера!

и след това сити щяха да вкарат 2 гола и да бият нали ? хайде стига...

БАРСАААААА МАЧКАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ

Стига с измислените "дарове" в полза на Барселона - те си бяха по-добрият отбор по всички показатели ! И да е било извън наказателното нарушението - е било с няколко сантиметра, няма как съдията да го види, не е подарил дузпа на Барселона - имаше си такава ! Загадка е обаче защо Сити не играха по-добре - аз даже си мислех, че ще бият с 1:0 имайки впредвид, че Меси и Неймар не играят още на 100% заради предишните си отсъствия поради контузии. Но 0:2 е несигурен резултат - ако Ман Сити вкарат първи в Барселона - ще е много тежък мача и за двата отбора ! Имайки впредвид трагичната защита на Барса - нищо чудно и да се случи нещо подобно !

Нарушението наистина беше извън наказателното поле. Интересно защо обаче, никой не казва нищо за игра с ръка в наказателното поле на Манчестър сити, или пък за несъществуващата засада на Пике? Ако не бяха тези "Дарове" реалния резултат щеше да е 0:3.

Отново дар за Барса!

Спорни са ви главите на вас ...перманентно