Коментари - УЕФА: България е горда от боеца си ”Лудогорец” | Корнер.dir.bg
назад

УЕФА: България е горда от боеца си ”Лудогорец”

Успехът на родния евробоец "Лудогорец" в Лига Европа не остана незабелязан и от официалния сайт на евроцентралата.

Обратно в новината

Коментари - УЕФА: България е горда от боеца си ”Лудогорец” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 11

Спрете се бе хора,спри се Петричев...жалки и смешни ставате.Как пък Анжи Махачкала-последния в Русия не предизвика възхищение в УЕФА,нали и те отпаднаха заедно с Лудогорец...Колкото до мачовете в София на Лудогорец-бях на Дебрецен-Левски 2-0 в Будапеща на Ференц Пушкаш,уникална атмосфера,нищо общо със семкаджите в София,а Дебрецен е на 250км от Будапеща,унгарците се държаха като на мач на националния им отбор,аре умре циганката дето ги хвалеше тия...

Ей този мач го гледах с едни унгарци в едно кафене на морето. Голяма радост беше, вначалото като тръгнахме да се радваме, маджарите ни помислиха за свои. Винаги ми е драго когато гледам мучащи нещастни говеда да се гърчат. Всяка гонина играли в евротурнирите и нито един полуфинал, няма такива идиоти!

България обаче се срамува от евроидиота Лефски! Отбор крепен с държавна поръчка. Новото правило е - всеки противник на Лефски задължително трябва да излиза срещу евроидиота с минимум осем резерви и да не се напъва изобщо.

Нека гледаме реално: да, наистина, Лудогорец донесе точки за България и се представи достойно. Но, от тук нататък: това не е отбор на Разград, защото в състава му няма нито един играч от този град, а българите са само двама в основния тим. Мачовете му с чужди отбори се играят на 400 км от Разград, тоест, самите делиорманци нямат шанс да се радват на скъпата покупка на Домуса - отбор в елита на родния футбол. В самото градче, дори на важни мачове с водещи наши състави, ходят едва по 200-300 души, просто няма интерес към този спорт там. Стадиончето, колкото и да е миниатюрно, с 2 хиляди седалки, и то остава полупразно на такива мачове, тоест, няма нужда да се разширява. За напазаруваните две шампионски титли у нас няма да коментирам. В заключение: подобно упражнение, да създадеш и поддържаш спорт на място, където не му е мястото, просто няма смисъл. Но, пак повтарям, добре че поне Лудогорец ни поизми очите пред Европа, защото ако чакаме на говедата от Гейрена, те са ясни и доказани евроазиатски идиоти. Домуса ще направи хитър ход, ако пререгистрира покупката си в по-голям град, с много по-голям интерес към футбола там, с достоен стадион и традиции в този спорт: Русе (15 хил. стадион), В.Търново (25 хил. стадион), Шумен (18 хил. стадион), Варна (да дострои изоставения от ТИМ "Ю.Гагарин", там и 30 хил. ще се съберат). Между другото, подобна картина се наблюдава и в Ловеч, и там я има, я няма по 200-300 души публика.

Добре Бате. Щом ТИ казваш, точно така ще направя.

идиота кусок

Не вярвам чак цяла България да се е обединила зад Лудогорец, мен лично не ме интересуват никакви отбори и отборчета, единствено гледам Световното първенство.

Странно. Уж не те интересува Лудогорец, пък всеки път като има статия, винаги пишеш коментар отдолу. Що така?

То пък и едни Испанци в Реал или Барселона.... А и да не говорим и за други отбори..... Как може само толко злоба в такива хора като теб.... За акъл колко имаш не искам и да коментирам ....

То пък щото едни българи в тоя Лудогорец...

Меси да не е испанец? Или Роналдо?