ЦСКА продаде над 100 000 акции за два дни

ПФК ЦСКА генерира приход от малко над 70 000 лева за днешния втори ден от публичното предлагане на акции на клуба.

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА продаде над 100 000 акции за два дни | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...искърско гувядо може да дава акъл под статия за Велик гувядонасилник ЦСКА и 100йчо Велики.

Само глупак би купил нещо от човек с влязла в сила присъда...

търговия. За два дни трябваше да има около 700 000 продадени акции, още повече, че първите дни трябва да са най силни. Следва спад. Толкова са много желаещите да купят едно голямо нищо. Това прилича на акциите на Пламен Хранков, който уж беше собственик на хотел Хранков и след продажбата на акциите му се оказа, че той отдавна не е негов и всъщност акциите нямат покритие.

Не е така приятел. Пикът ще е около 3-4 април. Реално в момента 3% е нормалната граница. Не е кой знае какво, но не е и зле. Всеки по-крупен инвеститор ще се хвърли към края, защото рискът от непредвидени негативни събития намалява с всеки изминал ден. Също така полезната информация на базата на която се пристъпва към евентуално закупуване на акции се увеличава и избистря отново с всеки изминал ден. Тоест, много хора, които са заделели средства, ще си купят акции през последните два дни.

продават по 50000-ш0000 акции на ден в самото начало, това означава, че листваната компания или дружество не се ползва с голям интерес от страна на инвеститорите. Когато съм сигурен в това което купувам, аз още първия, втория ден гледам да закупя по номинал и да следя как се движат трендовете. Ако обаче имам мякакви съмнения, то ще седя и ще чакм за да видя какъв е интереса. Това в момента е слаб интерес. Лошото е, че самите привърженици които са повече от милион, явно не са заинтересовани. Оначе Томов правилно си е направил сметката колко акции да пусне. Дано емисията да е успешна. Аз виждам спасението на големите клубове само по този начин, ако искаме да няма уредени мачове, но честно очквах много, много по голям интерес. Чудя се на хора като Стойне, Майкъла, Бербо, Марто и още куп звезди и бизнесмени защо още изчакват или може би знаят повече от обикновенните купувачи. Това че няма големи пакети е лошо. Участват дребни риби.

А къде скрихте коментара за Лудогорецо? Много бързо го залупихте, да не би да е заради коментарите относно синия урод ФК Евроидиот Подуене.

Луди хора! Да дадеш пари на Лупи, който тряба да е в затвора, е наистна глупаво.

Трябва да стане чудо за да може някой акционер да си върне парите. Да не говорим за печалба...ЦСКА е дружество с открито производство по несъстоятелност! Лупи вече си поигра с акциите на кремиковци и явно му е харесало.