”Сити” шокира, вади четвърт милиард за Меси

Най-грандиозният трансфер в историята на футбола може да се случи това лято.

Обратно в новината

Коментари - ”Сити” шокира, вади четвърт милиард за Меси | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези луди трансфери трябва да се спрат...Това вече е пълна порнография. 100 млн, 500 млн..На много хора не им е ясно, че всъщност аз и вие се спонспорите. Ето я схемата за Бейл. Реал Мадрид вади 100 млн. Само, че Реал Мадрид няма 100 млн в касата и отива при Банкия. Банкия дава парите и превръща заема в облигация и я продава на Европейската Централна Банка. ЕЦБ печата пари и готово, всички са щастливи. Да, ама не...Онзи ден излезе инфо как клубът на Реал Мадрид са въртели сделки със земи в Мадрид. Трябва да се въведат икономически принципи във футбола. Ако им се направи ревизия сигурно 90% от клубовете ще трабва да фалират...После всички тези пари убиват футбола. По/малките отбори нямат такива възможности. Затварят се врати на местни таланти. Бе изобщо мафиотска история.

А лошото време отчетоха ли в офертата.Такива латино звезди там много, много не виреят.Те са цветята, обичат слънце за да блестят с пълният си блясък. Идват подмамени от парите, докато разберат какво значи брутален климат и лошо време през по-голямата част на годината.Разбират че парите не са всичко и започват да напъват да се махат.Да но има договори, започват едни панайри, забежки т.н.Ако не те инициативат я помат съпругите им - полседне пример Тевес. Едно е да танцуваш на терена под галещото слънце на Испания - и ти кеф да играеш, и играта ти спори, друго е да шляпаш в почти непрекъснатият дъжд в Манчестер, подсилен и почти сигуре вятър.Така че умната Меси.

Ако ще и баба Яга да вземат, повече от Ман. Сити няма да станат.

Меси не е за Премиерлигата. Там ще го газят много защитниците. Предполагам че ще откаже поради тази причина.

Да приемем, че това не е поредната нелепа измислица на някакви псевдо-журналисти.Сити не печелят нищо, финансовия феърплей ги е притиснал и е абсурдно да извадят такава сума.Не, че немогат просто няма да им позволят.Освен ако не продадат 2-3 звезди.

Hala madrid

Защо си измисляте подобни небивалици? На Сити и ПСЖ УЕФА ще спира трансферите, заради нарушение на финансовия феърплей, а вие творите подобни "сензации" :))))). Следващата ви статия трябва да е за КР7, който отива в ПСЖ за 300 милиона

Точно щях да напиша, че Сити-то е заплашено със спиране на трансферните права за два прозореца. Не знам дали за Барселона вече е крайно това решение, макар и по-други причини, за неправилно взимане/трансфериране на 10 деца при юношите. Сега не е много логично и те да продават, след като не ще могат да взимат заместници. А на тях определено им трябва вратар и защитници. Валдес искаше да напуска, но може би въпреки много тежката контузията, трябва да го задържат, за да имат вратар поне за втората половина на следващия сезон. Някъде говореха, че са се договорили отдавна с млад вратар от Германия (Марк-Андре тер Щеген), но не знам дали сега ще стане, а и може да е било просто слух, а не истина.

Което не става с пари, става с два пъти повече пари :)

dirddd@

С такъв малоумен треньор като Тата-та, на Барса ще им трябват поне 3 Меси-та и 2 Иниести...

...истина, а освен Меси принц Мансур ще купи и нападателя Тико Датигонатика от националния на Марс.

Да го продават ,и без това е скъп

акъл ще го продадат и ще си направят нов меси, а тоя догодина две се е върнал и за без пари, имат стадион да строят, ще задлъжнеят много, сега е момента, те арабите си незнаят парите просто ще развъртят едни суми, ракламки това, онова

сумата Е ВЯРНА ,но е в пакет със съдията Ундиано Маенко.

Все тая кой колко дава. Първо- Тези суми се дават не заради представянето, а заради печалбите които ще получат от рекламни материали на "новата звезда", както и за привличането на нови привърженици. Второ- Сити никога няма да е там, къде иска да бъде. Никога няма да е най-добрия клуб в историята, поне не и с гръмки трансфери. Историята показва това. Реал Мадрид е най-скъпият отбор в света, а очевидно не може да спечели нито шампионската лига, нито първенството от много време насам. Защо става така ? Защото отбор не се гради с много звезди ,а със здрав колектив. Пример за това е Сър Алекс, който направи Юнайтед един от най-великите отбори в историята, при това със имена, които при привличането във клуба не бяха кой знае какво, разбира се с малки изключения. Трето- Не искам да разочаровам феновете на Меси, но той излезе ли от Барса, с него с свършено. Там с години отбора се градеше около него, той беше в центъра на всички стратегии, включително заучаването на тренировки на куп симулации. + това в Англия стилът е съвсем друг и съм сигурен че там няма шанс да се развие. За пример давам Гарет Бейл, който цял живот игра на острова и сега в Испания не се справя особено добре.

цял живот играл на острова, та той е на 24 г. и от няма и година е в Реал, ти да не си на 14 и на тия дето са на по 30 да им викаш, че са стари

Преди 4 години същата работа беше и с Кака - Сити Уж даваше 150 млн.