Бербатов: Голът ми не е случаен (видео)

Великолепният гол на Димитър Бербатов срещу "Ница" не е бил плод на случайността, сподели нападателят пред френски медии.

Обратно в новината

Коментари - Бербатов: Голът ми не е случаен (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя гол дали е щаслива случайност знае само Бербатов. Все пак е гол и се брои и щом автора твърди, че т'ва целял остава само да го поздравим за лекотата и майсторството с която го изпълни.

Много ми е интересно кой БГ футболист в чужбина ще гледате и по кого ще плюете когато и Митко слезе от сцената. Затова гледйте и се наслаждавате на гениалните му изпълнения докато е на терена.

Гледам и не вярвам на ушите си!!! Невероятен! Успех Митко!

Изключително интелигентен гол. Само голям футболист може да сътвори такова изпълнение.

Няма такива случайности, и да има - те се случват на майсторите, не на дърварите. Вчера на Левски-ЦСКА се видя като няма техника какво отвратително тормозене на топката беше, просто трагично и смешно - жалка работа.

подаването му се размина с десетина метрa. аборигените ликуват.

Като не ти стига мозъка да измислиш нещо повече от това да ме подписваш къде си тръгнал и ти мнения да даваш бе, я се скрий.

Нищо случайно няма, съвсем очевидно е за всеки, който го е гледал как играе. Прицели си се и вкара, той ги умее тия работи.

Бербатов щеше да направи голяма глупост, ако беше послушал мангалите от форума тук и се беше опитал да подаде на съотборника си!!! Нахлуващият футболист на Монако е на една линия с вратаря, който лесно щеше да улови топката!!! Само който изобщо не разбира от футбол и не е Българин, може да твърди такава АБСОЛЮТНА ГЛУПОСТ, че Бербатов е искал да подаде, т.е да подари топката на вратаря!!! Браво, Бербатов, брилянтен гол, изпълнен с лекота, финес и разум!!!

опита се да подаде ама ...поне се спаси човека,понякога трябва и късмет за да не те забравят.

Случайност би било, ако аз вкарам гол на Ница. Нищо случайно няма в това да си футболист, да си нападател, до си голмайстор, да стреляш към вратата и да вземе, нещеш ли, топката да влезе. Иначе критиците нека си упражняват конституционното право да говорят каквото си желаят. Та не е ли прекрасно да живееш в свободен свят?

Добър отбор е монако,и Бербатов се включи отлично

тотално грешен пас,много красив гол. аборигените ликуват, момчето се радва на късмета си и се крие зад него- българия днес. тъга тъга тъга

Проблем е ,че злобарите като теб станаха повечко. Търпим ви няма как.

А ти болен мозък как реши че е случайно???

pompai

Той не е Българин.

Това не е първият му такъв гол, мисля,че има подобен вкаран на Джиджи Буфон срещу Юве, може да бъркам противника, но гола бе подобен. Там май бе само срещу вратаря и пак му даде мирно по същия начин.

Корекция било е срещу Рома: link

деер

Само комплексар може да изкаже предположение, че това е опит за пас. Как може да си помислите и кога точно Бербатов е дават тъп пас, че да твърдите простотии?Никога ли не повярвахте , че на добрите футболисти не им трябва да гледат 5 минути, за да преценят разположението на играчите и своето спрямо топката на терена? Бъдете щастливи в завистта си.

геиска работа

Погледнете изражението на лицето му веднага след гола - той бе видимо изненадан, че топката влезна в мрежата и започна да се радва чак след няколко секунди......... Няма съмнение, че попадението му бе неумишлено.

Обаче, вие изобщо не се забавихте с олигофренските си коментари.

Не го бъркай с твоето изражение когато те изненадат отзад!!!

истината е че от едно много грешно и много неточно подаване се получи много красив гол. това е футбола! за бербо-не му прави чест .

истината е, че си гледал , но не си разбрал нищо. гледай пак още няколко пъти забавеното повторение. там явно се вижда, че голът е супер техничен. ето защо бербатов играе в добри отбори - кой ще е този луд менажер, който ще вземе слаб футболист?

Дали го искат някъде или не, дали са се гаврили с него в Мачестър или не, това е уникален футболист и човек. Уникален защото е различен, не от сивата тичаща, ритаща маса. Перфектен, а дали е случаен? Ако може случайно да вкараш победен гол на Ница, перфектната задна ножица на Ливърпул, да си голмайстор в Баер Леверкузен, Тотнъм, Манчестър Ю и Монако, дори в ЦСКА и Националния отбор на България, то наистина е късметлия. Парите са друга работа - значи има и мозък не само крака.

Левски и ЦСКА ще завършат при резултат 1:0 за Левски.Който не вярва да провери пак след мача.

Кво викаш?

Еееех, сини мечти.... Това не е лесно, като да плюеш срещу играч, какъвто никога нито сте имали, нито ще имате. Синя скръъъб, завиииист, и тъпотаааааа. Нещастницииииииии! Му-ха-ха -ха. Четири пъти за едно първенство и то точно за 100 годишнината. ГОСПОД ЗАБАВЯ, НО НЕ ЗАБРАВЯ.

Мисли другия път с главата!

Гениален! Митко И Григор ме карат да се гордея, че съм българин!

Такъв би трябвало да е коментарът на всеки Българин,другото е само помия.

Аз пък ще ти кажа нещо друго - аман от псевдо - патриоти , АМАН !!!

Ами да, драги ЛеФскарчета, Бербо е голямата звезда в поредния европейски отбор- в Монако, колкото и да плюете и злобеете, въпреки че не е вече това, което беше. Но ВИЕ сте дребни душички, комплексари, които нямат и подобие на такъв световно известен играч, играл в най-велики отбори. Няма и да имате, защото вашите тукашни "звезди" са свикнали да имат едва по 1-2 мача годишно, които да не са купени или пък подарени от съдиите и Перуката. А иначе си пишете хейтърските коментари във форума то се и очаква от подръжници на отбор, който НИКОГА НЕ ИМАЛ ПОНЕ ЕДИН СВЕТОВНО ИЗВЕСТЕН ИГРАЧ. И не ми излизайте с брадясалата тирада за великия Гунди. Да, той беше играч с европейски качества, с потенциал, но нищо повече от това. Дори да излезеше от България в Европа, можеше и нищо да не се получи, а можеше и нещо да стане Бог знае. Но със сигурност нямаше да стане европейски шампион, носител на златната топка и голмайстор от световно първенство, като Стоичков например. Отгледайте такива играчи като Камата, Бербо и т.н. и тогава давайте мнения за светините на ЦСКА. Иначе, с хейтърските си коментари, само демонстрирате комплексите си, знаейки, че това никога няма да ви се случи. Сори

Акционере,нали тоя Бербатов го наритахте с Бербатов,звездата,на майка ти в устата,ритахте го,храчихте му в зурлата,добре че майка му го спаси от разбеснелите се глигани.Ако Димитър искаше да се свърже и асоцира с четирибуквието,би закупил за 30леваС/12 паунда тоалетна хартия под формата на акции на фалиралата Цеца.ЦСКА Септемврийско знаме няма нищо общо с изходящите трансфери на клубове като Леверкузен и Тотнъм.Аре вазелинчето,че днес ще ви трябва.

lsfc- то, на кого му потрябва "вазелинчето", за което пишеш? Кажи бе син многознайко. Вместо да коментираш световни играчи, които ЛеФски не е имал и никога няма да има! Та за вазелинчето те питах? Стигна ли ти за 3 (три) употреби или ти се разрани най-накрая продължението на гърба? Не ми се вярва - трябва да си свиканал вече. За четвърти път това първенство - трябва да си хванал мазоли. А колкото до злобата към Бербатов - то само злоба и мъка ви остана. Сини смешници!!! Му-ха-ха-ха. Браво ТРОЙЧО!!!!

Глупав българино, Никой не се интересува Бербатов от кой отбор в България бил. Той това, което е благодарение на таланта и последователността си и благодарение на това, че рано осъзна, че в България освен завистливи хора други няма. Аз съм привърженик на Левски, но често изпадам в ситуации, в които да защитавам същия този Бербатов, наричан от привърженици на ЦСКА "балерина". Бербатов не е светиня на ЦСКА, той е резултат на себе си, на труда и таланта си. Да кажеш, че Бербатов е светиня за ЦСКА е все едно да се каже, че компютърът е изобретение на България, защото Джон Атанасов бил наполовина българин. Дрън-дрън. Средата, образованието, навиците, трудът, те пряват човек това което е. Това че някой ритал в ЦСКА - ОК, нищо повече от ОК.

Уникален гол!!!Момченца жалки,това е Бербатов ,не е Гонзо.При него може да говорите за случайности,защото това и на сън не го може.Някой да ми припомни колко гола вкара за целия си престой във Франция.

Гонзо ви изнасилваше, кога ви хване.. а вие чорбарите, когато играеше Берба за вас пеехте "Бербатов звездата.. на ма*и в устата", а за гола какво да коментираме... просто поредния шедьовър от гениалния талант на Бербатов

Не те ли е срам да се изписваш с това име?

се отказа от националния отбор, заради такива коментари от завистливи мижитурки като вас. тегли ви една майна и чао. и аз се присъединявам в това. ай със здраве

Да беше се отказал и от Манчестър Юн,там го гавреха ежечасно Фергюсън,съотборници,публика и журналисти,ама нещо се скатаваше като псе на скамейката и си вземаше заплатата.

Грешиш комплексарю!Публиката никога не се е гаврила с него.И в момента го искат пак в Ман.Юнайтед,защото разбират от футбол и защото им липсва тази елегантност която виждаха в неговите отигравания.

А и в крайна сметка , случаен , не случаен , на кой му пука , видял е , че вратарят не е застанал правилно и го прехвърлил , голяма работа...Не знам за кво са тия безсмислени спорове , в крайна сметка няма ние да му харчим милионите.

Не знам защо някой решиха, че е искал да подава? В предни позиции едва навлизаше един човек от неговия отбор. За да се е опитвал да му подаде, въпреки че погледна към него преди това, то трябва изпълнението да е супер неточно. А Бербатов не прави толкова грешни подавания. Освен това този гол прилича на гола му срещу Рома, без залъгването и е от по-далеч. Но като тип отиграване е подобен. Бербатов игра добре и имаше още много технични изпълнения. Явно бе правилно напускането на Англия, където защитниците го атакуват остро и веднага. Не бе там футбола като за него. А аз принципно съм от критиците на Бербатов. Ако имаше характера на Стоичков, можеше да постигне много повече.

ОЧЕВАДНО Е , ЧЕ СЕ ОПИТВА ДА ПОДАВА !!! ЗА ТОВА "НЯКОИ" РЕШИХА ТАКА.

Дано не ти е извадил очите прекрасният гол... щом е нужно и с големи букви да пишеш явно недовиждаш. Еволюирай и.. си пий успокоителните редовно.

Мъжки , кьоравия си ти. "прекрасният" гол е доста неточно центриране , и не знам що реши , че ми трябват успокоителни.

Ми сега го гледах по - внимателно. Абсолютно се опитва да подаде на нападателя , напълно случаен гол.

самия факт че лъже показва душевното му състояние. никои не го брои,сега се крие зад случаиноста и късмета.ако бе велик нямаше да има нужда да лъже хората .

да беше мъжко момче да си каже истината. гола пак щеше да е супер. всички хора мислят оцевидното,тои лъже. жaлък!

Смешник

Такива изпълнения могат да си ги позволят само най-големите!!!

Много елегантно го вкара!Браво момче,гениален си!

Нашият не може да си събере усмивката.

След мъгливия Албион, за пръв път момчето е в нормален отбор, където може да играе, да му подават и да прави голове... и го виждаме отново да се усмихва... В Манчестер играеше само зад Рууни и му подаваше за голове и когато Рууни след поредната тройка с проститутки разтръбена в пресата се отказа да играе - Бербатов взе инициативата, спаси отбора и стана голмайстор на Английското първенство... за "награда" последва закотвяне на пейката от английските расисти и изгонване от отбора...

футболен художник

е как да не се изкефя? Браво Берба. Галантен отново...