Станка Златева и Щерев: Интересува ни само олимпийски медал

"Вече не ме интересуват европейски и световни първенства. Интересува ни олимпийското злато. Дано да успее да го вземе", това заяви Симеон Щерев.

Обратно в новината

Коментари - Станка Златева и Щерев: Интересува ни само олимпийски медал | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

досега какво ви интересуваше, като ходехте на олимпиада ?? Май, обаче все за злато говорехте ? Сега вече, не ??? А, госпожица Станка доказа, че освен с пехливанлък с друго не я бива да се занимава. Дори и със самата себе си ?! С този манталитет как ще спечели злато ??? Моме, моме - веми се в ръце, отслабни, заприличай на момиче, намери си гадже - въобще обърни се с лице към себе си. И забрави за тези, които упорито пак те водят към спорта, мислейки само за себе си !!!

Колко си прост само ако можеш да се видиш отстрани. тя това е един от най-добрите ни спортисти на всички времена бе Йорго. За разлика от теб тя никога не е и помисляла да си смени знамето, пък ти и вярата си ще смениш. Азерите и даваха милион евра ако се бори за тях но тя отказа преди 2 години. И не са злобни, позволиха и да отиде там да тренира и пак да се бори за България, ама такива ботори като теб това никога не можете го разбра.

батко ти е гледал много по-големи спортисти, когато ти въобще не си бил планиран. По време, когато това въобще не стоеше на дневен ред. Така, че не учи батко ти как се правят децата :) Иска се акъл дори да "отбереш", 3а какво става дума. И, не това е най-важното. Но, "подмо3ъчна тъкан " ти липсва и няма нужда да се гледаш отстрани - личи си.