”Челси” удържа ”Атлетико” в Мадрид

"Атлетико Мадрид" и "Челси" не излъчиха победител и завършиха наравно 0:0 в първия полуфинален сблъсък от Шампионската лига.

Обратно в новината

Коментари - ”Челси” удържа ”Атлетико” в Мадрид | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грубостите на Атлетико надминаха обикновенните грубости. Незнайно защо съдията позволи тези грубости през целия мач. разбирам желанието на Атлетико да победят. Разбирам че са заложени милиони, но не може съдията да позволи такава груба игра. Сега очаквам Челси да си го върнат на собствен терен. Е къде остана спортсменството, за което постоиянно се говори.

специалния....хахаха малък човек..жив дявол...супер измекяр е тоз Мауриньо

най-големите бандити превзеха футбола и станаха президенти на футболни клубове. няма по лесни печалби от манипулирани мачове и хазарт. няма вече чист спорт.

Антифутбол демонстриран от Челси. Грозен футбол, който отвращава.

Що не си сложиш очила,или да влезеш в машина на времето?Ти явно си гледал друг мач.А в еврокупите Челси винаги е ощетеният отбор.Спомнете си Челси Барселона и съдията Евребе,пак Барселона Челси в шампионската година,когато Челси елиминира Барса с 10 човека идузпа за Меси?Така,че не само машина на времето,ами и хапчета за памет май ти трябват,Слепчо Склерозов,

по-голямо подпиране на Челси не бях виждал!Съдията беше "мотивиран" до краен предел! От Съюза на слепите има предложение до Съюза на глухите за компромисен вариант на съдията за следващия мач!!!

Е нали Реал М. трябва да станат ЕШ! Ако се паднат на Атлетико, ще ядът пердах. Ако се паднат на Челси, специалния и да ги озори, съдията ще си каже тежката дума.

Преди мача си мислех, че няма как да не ми се ще Челси да паднат - най-подло играещият отбор в английската лига са все пак. После мачът почна... В английската лига помня май само Рикардо Каравальо да беше гадняр като тия, целеше с фаловете си да контузи играчи. А той не само, че отдавна не е в Челси ами и тия от Атлетико май всички бяха като него, такава цигания.

Не че съм голям фен на Челси,но колкото пъти съм заложил на Моуриньо в мачове,в които са аутсайдери (2-3) не ме е разочаровал.Май за това му викат Специалния.