Гонзо ще получи отказ от Петев за ”Левски”

Въпреки желанието на Георги Иванов Ивайло Петев да поеме "Левски", това почти сигурно няма да се осъществи, пише вестник "Тема Спорт".

Обратно в новината

Коментари - Гонзо ще получи отказ от Петев за ”Левски” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АПОЕЛ не е кипърски отбор?!?!

Първо,браво на Петев.Човек трябва да има достойнство.Като те събличат някакви нерези пред цяла България още преди да си изиграл и един мач после много ясно че няма да ходиш да си плюеш на достойнството.Светът не се изчерпва с Левски,един треньор има опции.Второ,левскари на Батков паметник трябва да му издигнете.Вярно може да го иронизираме,но човекът си е умен и е истински играч и голям политик.Балансира колкото може за да издържа този отбор,който не знам какви приходи има изобщо,при положение че ходите по 1000 човека на мач.Организира ви бенефис,направи ви празника,ясно е че човекът няма толкова пари за нещо голямо,но без него пък вече да сте във В група.Не му е лесно,защото сте в голямата си част стадо и един като онези дето викат "Свауяй фуанеуката" като ревне и всичките викат "Батков вън".Като искате намерете си спонсор и Батков едва ли ще има против,ако му върнат вложеното.

Аз пък не го искам в Левски тоя Петев,миналата година с парите и съдиите на Киро трафиканта изгуби битката с най-жалкия Левски в историята,Кольо Жадното го би,автогол като тоя на Везалов е 1 на 1 милион,ако е много отворен Ивайло Петев да ходи в Литекс и да ги направи шампиони тоя сезон-при наличие на Лудогорец и Ботев,нали е мъж и София Запад му пречат...

Нека добавим към този коментар и шампионската титла отпреди два сезона, когато топката просто не искаше да влезе в мрежата в мача с ЦСКА в Разград...

С толкова пари можеше да си вземе един отбор от В група. Какво си мисли, че ще постигне? А преди дни обеща купи и Европейско участие. С какво ще стане? С трици!

Не може да бъде - тази новина е изопачена :)

Не им ли е неудобно да го търсят след миналогодишната простотия, спрямо Петев.

Охааа, задава се нова четворка през следващия сезон! Задръжте Божинов и този път и без гол може да останете! :)

Гонзо, щом големия ти трансфер се казва Балтанов, и в шестицата няма да влезем...