Коментари - Гришо: Топ играчите остаряват, нашето време идва | Корнер.dir.bg
назад

Гришо: Топ играчите остаряват, нашето време идва

Най-добрият ни български тенисист Григор Димитров, сподели пред британския "Independent", че младите играчи, скоро ще доминират над по-възрастните си опоненти.

Обратно в новината

Коментари - Гришо: Топ играчите остаряват, нашето време идва | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 16

Григор докато чака да остареят топ играчите, да не вземе да остарее и той и да го измести някой по-млад. Надал, Новак, ако щеш и Сампрас, пък и гаджето му Шарапова - на колко години взеха първия си голям шлем?

Прав е човека. Това е нормално. Българските комплексари веднага "залаяха" в коментарите. Успех на Гришо. Един достоен българин. Трябва да сме горди с него.

Май нашия си е повярвал ...

Да ти кажа, за да стигне дотук, отдавна си е повярвал, в рамките на разумното, разбира се. Нито се "звезделее", нито избива комплекси. Момчето си МОЖЕ. И резултатите не закъсняха. А ти, смешко, можеш само да си мечтаеш за неговите постижения. Вместо да ти служи за пример, ти плюеш. Не е лесно да си комплексиран български сельо. Аман от тоя балкански манталитет. Много се надявам повече млади българи да взимат пример от Григор. Неговата целеустременост, амбиция и упоритост трябва да служат за образец на всички млади българи. Толкова е тъжно, че собствените му сънародници го плюят, а чуждите "боготворят"...

За какъв пример да му служи едно спортистче? Човекът може да е вишист, инженер... какво може да му е за пример от един ревльо, който блъска топките и не може едно квадратно уравнение да реши. Григор е "зрелищата" от рефрена "хляб и зрелища", нищо повече.

успех гришо! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Иска ти се ........... Ама не можеш да бъдеш от класата на великите ..... Нови ще дойдат .....

На 23 рафа надал имаше 5 роланд гароса.по леко гриша

Еее, Гришка, има нещо такова, но да чакаш да остареят големите, за да отидеш ти на тяхното място ... крива ти е сметката.

Гришка,Гришка голям залък хапни,голяма дума не казвай!

Bari e absoliuno prav Gri6o ima 6ansa da triumfira !urpeh Gri6o!

на Гришо...Харесвам го много най-малкото защото е единственият БГ който има добро име в света..., но шансове на Уимбълдън няма никакви...Ако му се падне 1 добър сервизчия в неговият поток приключва защото ретура от бекхенд му е клонящ към 0...И не нямам предвид Карлович само...може Иснер, Гулбис, поляка...За ямайският немец да не говорим...Като цяло Гришо в следващите 7-8 години ще бъде от топ 10, но повече от 1-2 шлема надали ше вземе, което е МНОГО...

Нормално е да иа промени при играчите. Не може някой дядка да играе 50 години и да е на първо място. Обаче, зависи какви играчи ще дойдат- да не са като при футбола, където и сегашните футболисти в България, са смешни и некадърни, а и зрители няма по стадионите....

Дядка на 50 год? А вие на колко години сте? И Гришо говори за тенисисти, които са между 27 и 33 г. 50 годишните не играят с тях има турнир за ветерани.