Кубрат: Не се настройвайте за победа, желайте я

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев даде интервю малко повече от месец преди големия му мач с Владимир Кличко.

Обратно в новината

Коментари - Кубрат: Не се настройвайте за победа, желайте я | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека веднъж да бъдеме единни българи и да застанеме зад своя състезател и стига сте плюли защото достатъчно са ни оплюли политиците. Давай Кобра с теб сме!!!

Браво, Кубрат! Много точно и ясно определяш приоритетите си в спорта и в живота въобще! Никога не съм чел подобно интелигентно изказване, напомняш ми по някакъв начин за Джек Лондон и неговите спортни новели!За теб няма тайни в бокса, просто направи го, Брадъре! Ти ставаш най-силния обединител на нацията ни! Успех, Сър! Любен Петров

Да ходи да ги бие. В бокса, акъл не му трябва. Там е за биячи. Яко млатене.

и аз вярвам,че ще победи!бади благословен кубрат! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Няма интервю, което да съм чела или слушала от Кубрат и да не докаже, че е умен и голям човек! Успехи, Кубрат! Аз вярвам в теб!!!

За нормалните хора това е видно от далеч, обаче, за съжаление има и много народ дал фира от зор. Но Кубрат е голям - бие се за всички българи.

Много голям човек и спортист!

Много хубаво интервю! Браво Кубрат, ти ще спечелиш!

И , АЗ ИСКАМ ДА ПОБЕДЯ БОЛТ НА 100 ИЛИ 200 М . НО ТОВА Е САМО МЕЧТА ...

Ти па къде се тури!? Ей много изумял народ - въобще не знае на кой свят живее!

ЖЕЛАЕМ УСПЕХ И ПОБЕДА :)))

Половината от битката е психиката.Кубрат трябва да забрави за 1 час за това какво ще изгуби,какво ще кажат приятелите му,хората,и да си представи че е в тренировъчната зала със Кличко и никой не го гледа,а просто иска и може да победи.Трудно е,но за момент мине ли му през главата-това е Кличко,какво ще кажат ако ме нокаутират вече е загубил мача.Трябва да е концентриран,но не и пренавит.Ако много се навива,ако мисли кой какво ще каже,няма да покаже това което може.Аз имам предчувствие и то много силно,че ако Кубрат опита нещо елементарно като финтов удар с лявата ръка,след което да пласира един чист десен в брадичката ще победи Кличко.

Подготовката е част от победата. Отличен старт за Кубрат на Белмекен в България, височинната подготовка е по-важна от допинг-средствата на Кличко. Добре е да повтори тази подготовка 2-3 седмици преди мача. Със сигурност в последния месец Кубрат ще даде всичко от себе си за да бъде подготвен добре, и много е важно стратегията му за мача да е точна. Дано всичко върви по план и да постигне върхова форма за мача. Кличко не е сам боксьор, той има огромен щаб и те ще му помагат много за мача. Но на ринга в края на краищата ще бъдат само двама боксьори, дано съдийството да не бъде много изкривено в полза на Кличко. Успех на Кубрат в подготовката и ще стискаме всички палци и ще се надяваме за негова победа!

Абе ръб защо не му кажеш на нашета балерина да вземе и един пирует да направи а?

А, ти що не идеш направо да му изрътиш един ....ет.

Пунта и "екс" пак църкаш неправилно... Детекторът за гризачи не е спирал, и ми казва че плаха мишка натъпкана със злоба и страх, отново се прави на няколко българи. Нали ти забраниха да пишеш господарите? Райд ли искаш?