”Лудогорец” и ”Партизан” не се победиха (снимки)

"Лудогорец" и сръбския вицешампион "Партизан" завършиха наравно 0:0 в първи мач от третия квалификационен кръг на турнира Шампионска лига.

Обратно в новината

Коментари - ”Лудогорец” и ”Партизан” не се победиха (снимки) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е,оплювате ги Лудогорец,но поне правят нещо,за разлика от некадърните футболяги от столичните "грандове",които са отбори "за домашна консумация" и много от техните фенове-пенсионери има да разказват за международните им успехи само по скамейките,за разлика от сега,когато само се пънат в топката,като срещнат някой чуждестранен отбор

Става дума за футбол,а не за география,Бате Борисов да не би да е в Минск,а си бие Байерн.Лудогорец се нуждаят от изявен реализатор,играят си добре,но не си вкарват положенията

Пич,не сравнявай някой български тимец с БАТЕ БОРИСОВ.Само погледни какъв стадион си построиха,играли са няколко пъти в ОНАЗИ лига,имат победи и точки там,не хвърлят пари за Лому,Витиня,Ешпиньо и подобни ментаци,а само на беларуски футболисти.

Ами ние откъде да вземем играчи у нас,като нашите футболяги само знаят да се пънат в топката?

Лудогорец,Литекс и баскетболният Лукойл страдат от синдрома на провинциалните градове.Не може само с пари, дълго време да задържиш класни играчи (особено жените им ) в такива градчета.Няма молове, дискотеки,бутици и т.н..Всичко трае от 3-5 години.България няма инфраструктурата на една Германия ,с аутобаните и бързите връзки на малките с големите градове.Само във София,Пловдив,Варна и Бургас може да се градят големи отбори.

А ЦСКА, Левски и другите "грандове" от големи градове от какъв синдром страдат?

Лудогорец и Литекс са грандове с 3 и 4 титли,а една Славия с 6 титли е посредствен тимец-яка логика.

Разград-Варна се взема за час и нещо с кола. Букурещ, който е страхотен град, е на 130 км от Разград и се взема долу-горе за същото време. Теорията ти издиша отвсякъде.

Теоретично погледнато Тутракан-Букурещ,Тутракан-Албена,Тутракан-Монте Карло също са поносими дестинации,ей го ей,Тутракан-летище Горна Оряховица и си в Лондон,да вземем да броим Панайот Хитов за голем отбор

И какво првиш там, като няма чалга клуб ? Не виждате ли , че вече сте като малък провинциален град.

Лудогорец играха посредствено и само Владо Стоянов ги лиши от заслужена загуба.В Белград само див късмет като миналата година може да ги остави в играта.Безяк,Марселиньо,Мишо... пълен въздух под налягане...И пак опираме до начина на отразяване-Лудогорец запазил интригата за реванша,не се победили,обаче преди години Левски се провали с Бран Берген с 0-0 в София,едни ботуши не можел да бие,Люпко да си ходел,само пиел и подобни...

Руиз

Партизан е голям отбор от западната ни съседка. Такъв е и Цървена звезда. Не се учудвам от нулевото равенство. Не съм оптимист за крайния изход от двубоя Лудогорец- Партизан. Какво е нивото на българския футбол се видя от отпадането на "големия" отбор ЦСКА от неизвестния Зимбру/ правилно ли изписвам името на този отбор?/ от малката и най-бедна страна в Европа - Молдова!

Партизан е бил голям отбор, както ЦСКА е бил голем отбор, както Стяуа е бил голям отбор през кумонизма.

за разлика от ФК Подуене, които и при "кУмОнизма" си бяха "куци коне"

много си повярваха селяндурите. събрани от кол и въже, наливани безобразно грешни пари и си повярваха,че са голямата работа.

По селско име от Герасим не бях чувал

Друго си е да ползваш чужд труд и да криеш ДДС. Всяко чудо за 3 дни.

Време е да се спре с даването на грешни пари за Лудогорец от джоба на данъкоплатеца ! И без това вече се вижда, че идва краят на приказката . Скоро Лудогорец ще се върне в Б група и там ще си играе с отборите от с. Бистрица и с. Сирищник . Не виждам причина , поради която трябва да подкрепям Лудогорец, а и не съм длъжен да правя това ! Дано Партизан продължи за следващата фаза от Шампионска лига !

Аз честно да ти кажа не виждам причина един българин да подкрепя чуждестранен отбор (сигурно даже не си фен на този отбор). Не виждам причина да мразя Лудогорец. Аз не съм фен на Лудогорец, но се радвам на успехите им. Най вероятно до 5 - 6 години ше играят доста българчета там. Мога да кажа че съм запознат едно съседче 15 годишно го взеха там на пансион. Еми какво да ти кажа очаровано е той до сега играеше пак в отбор от А група, пак с големи пари ама не било съвсем същото.

Време е да се спре с даването на грешни пари за Лудогорец от джоба на данъкоплатеца ! И без това вече се вижда, че идва краят на приказката . Скоро Лудогорец ще се върне в Б група и там ще си играе с отборите от с. Бистрица и с. Сирищник . Не виждам причина , поради която трябва да подкрепям Лудогорец, а и не съм длъжен да правя това ! Дано Партизан продължи за следващата фаза от Шампионска лига !

пожелавам успех на Лудогорец и дано победят с добрата си игра

Ами слабичко играха Лудогорец,а можеха да бият с разлика.Трябва да си оправят формата и тактиката ,и няма да имат проблеми на реванша.Дано Киро ги стресне!Успех!!!

Мисля че е нормално при наличието на 4-5 контузени титуляра да играеш малко по-слабичко от обикновенно. Успех на Делиорманци!