Пламен Константинов: Няма напрежение в отбора

Националният селекционер по волейбол Пламен Константинов залага на тежки физически тренировки преди Световното първенство в Полша.

Обратно в новината

Коментари - Пламен Константинов: Няма напрежение в отбора | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде спрете да пишете срещу ръководството на единствената успешно работеща в България спортна федерация! Вече имаме успехи и при жените, ще се върнат успехите и при мъжете. Десетина недоволни подклаждат кампания срещу Данчо Лазаров. Пишете защо не играят за България Матей Казийски и Радо Стойчев!!! Заклеймете ги, нали сте патриоти!!

Ръководството на федерацията се избира от клубовете. За да се смени това ръководство, трябва да се сменят политиката за развитието на този спорт и пусналите корени ръководители на волейбола по места. Как и какво да се направи знаят такива личности като Пламен Константинов и много други треньори, които откриват и развиват талантите в този спорт. Нека им повярваме и да им дадем шанс. Пожелавам на националния отбор да се представи подобаващо и да донесе отново положителни емоции при мачовете от световното първенство. Успех и късмет, момчета!

Отборът е пълна пяродия сега... Дядката лазаров и останалите корумпирани смешки- вън...

Няма страшно, то напрежението си е спотаено! С това ръководство- няма шанс за успех, само надолу е посоката!