Наказание от УЕФА грози ”Лудогорец”

Българският шампион "Лудогорец" е заплашен от санкция от УЕФА заради поведението на своите фенове, пише румънското издание gsp.ro.

Обратно в новината

Коментари - Наказание от УЕФА грози ”Лудогорец” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ви се не види! Да скандират ЦСКА и това ми било провокация!? И те отговарят с цигани!? Защо сте толкова т"пи не мога да разбера. Защо просто не Викат Динамо а трябва като селяни да псуват на цигани.

Стяуа е по-добрият отбор. Дотук са измислените делиорманчета. Приказката свърши.

Добре и така да е, какво ще спечелите привържениците на ЦСКА или Левски? Верно,тогава няма кой да ви бие и ще сте първи.

Румънците се имат за по вече от българите,въпреки,че са провинция на римската империя,където са интернирани и изселвани осъжданите тогава просяци,крадци и пр. престъпни елементи на Рим.В България така наречените копанари,говорещи развален румънски,наричаме цигани,откъдето и обидите,но какво ли е принудило нашите да ги обидят така? Провокация на румънците естествено.Те са ехидни и подли и като гърците ни мразят.

Абсолютно си прав! Аз бях на мача - те ни провокираха на няколко пъти подвиквайки ЦСКА - преди мача, по време и след мача. Много интересно как около 3000 привърженици на Лудогорец, надвикахме около 30 000 техни?

Не виждам нищо обидно да им казваме цигани.Ами такива са,но и ние май не падаме по долу.

деер

По-големи сме дори, но сме като лудите-не вярваме, че сме такива...

Аз не виждам нищо обидно и в думата "негър",което означава черен,но това е,казваш тъмнокож или афроамериканец и това е.Интересно ми е,ако от трибуните публиката започне да вика"Ей,тъмнокож",ще има ли санкции?

Като си толкова отворен, да си дошъл на стадиона да видиш! Или по-добре да си застанал на Дунав мост и да броиш!

В кофти свят живеем щом казвайки истината рискуваме санкции... хахах

някой ден когато нашия национален отбор играе в Румъния, румънската публика ще скандира цигани цигани, тогава ще ревнем до бога, ще се възмущаваме, ще искаме санкции. истината е , че е в реда на нещата ние да обиждаме другите, но когато нас ни обидят по същия - това е скандал

Добре вече няма да им казваме цигани, а роми.

ДО 300-СПОРЕД ТЕБ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КОМУНИСТИ СА С А Щ.НА ЗНАМЕТО СИ ИМА НАД 50 ПЕТОЛЪЧКИ!!!А И ХОТЕЛИТЕ С ПО ТРИ И ПЕТ ПЕТОЛЪЧКИ СА КОМУНИСТИЧЕСКИ! ХОДИ ДА СЕ ПРЕГЛЕДАШ!!!!! СМЕШНИК!!!!!!!1

Не е така Стефано! На САЩ са звезди, защото са бели. Виж червените са петолъчки. Не се прави на ударен и не излизай с предвидими, допотопни аргументи! Можеш ли? Щото комунистите не можете много неща, а още по-малко свързани с интелектуални (макар и минимални) усилия.

баш мангустите намерели на кой до викат мангуст

Това със скандирането ЦСКА, май го чух по телевизията и бе странно.

Не е тайна, че комундетата се подкрепят един друг. А у нас феновете на ЦеКа /на БКП/ май така и не се разбраха в Сърбия партизан ли да подкрепят /който е комунистическия отбор/ или църв.звезда /щото е петолъчка/. Помиярска работа...