Невиждана драма прати ”Лудогорец” в ШЛ

"Лудогорец Разград" се класира за груповата фаза на Шампионската лига по футбол след невиждана драма на националния стадион "Васил Левски".

Обратно в новината

Коментари - Невиждана драма прати ”Лудогорец” в ШЛ | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стадиона в Букурещ беше пълен,а в София наполовина.

В Букурещ стадионът също не беше пълен - бях на мача, 3-ият етаж беше празен, на втория също имаше не малко празни места. Първия бе пълен - може би малко над 30 хил. души имаше.

ако мачът беше в лудогорието стадиона щеше да е пълен с истински фенове на Лудогорец,а не с подмолни шопи.

Лудогорец освен подвига за класиране в групите на шампионска лига, извърши още един по-голям подвиг. Обедини фенове на Левски, ЦСКА и други български отбори, които подкрепяха българския Лудогорец. Едно голямо БРАВО момчета. Лично аз симпатизирам на Левски, а снощи гледахме на стадиона мача, заедно с фенове на ЦСКА и заедно викахме за българския отбор.

Миналата година на мача с Лацио левскари викаха срещу Лудогорец, а тази година цесекари викат срещу българския шампион.

предател- животът ще те унищожи, Домусчиев ще изгори къщата ти и ще посече децата ти някой ден, ако са твърде недоносени за еничари в личната ми армия, която убива девственици за негово удоволствие- пожелавам ти го от сърце, отцепнико

Бързо хапчетата, че съвсем си втасал!

Левскар съм и вчера бях на мача с двама приятели, с които ходим по мачове от 8ми клас. Скъсахме се от викане и сигурно една седмица няма да можем да говорим защото сме БЪЛГАРИ и на терена имаше един велик БЪЛГАРСКИ тим, който извърши поредния подвиг. Ако комплексарите, които ръсят глупости срещу Лудогорец могат да се видят отстрани ще разберат колко са жалки. Успех в мачовете от Шампионската лига, на които отново ще дойдем, за да подкрепим НАШИЯ ЛУДОГОРЕЦ!

Добре бе хора, що не спрете със завистта и злобните коментари. Цесекари викат за Стяуа, мерят си пишките със левскари, кой по-напред е стигал в Европа, кой коя година, при какви условия и какви отбори побеждавал, пък кой колко е българин, пък кой кого да подкрепя...Истината е една, Лудорец е модерен отбор, с качествени футболисти, конкурентен, играе добър футбол и напълно заслужено попадна в групите на ШЛ. Там вече и късмета на жребия ще си каже думата. С тази игра, която показаха през второто полувреме до самия край на мача, тези момчета ме карат да се гордея с тях и ми носят надежда, че и в България могат да се случват хубави неща, че и в България може да се играе футбол на високо ниво. Все тая кой за кой отбор вика. Аз също си имам любими отбори, но повече от тях обичам самата игра - футбола. Снощния мач, за всеки футболен фен бе истински празник, динамичен, драматичен, неочакван, вълнуващ... префектна игра, заслужен победител. Няма какво повече да иска един вманиячен във футбола фен от тази игра. Е, разбира се за феновете на Стяуа беше ад, за феновете на Лудогорец - еуфория, а за обикновените драскачи, хейтъри и болни мозъци, поредния повод да избият комплекси, да си почешат езиците и да търсят "под вола, теле" в стремежа си да умаловажат постигнатия от Лудогорец успех. НО който каквото и да пише, този мач е исторически. Всички големи световни медии пишат за това. Чета коментари на футболни фенове от цял свят, масово се вълнуват, поздравяват Лудогорец и Моци, и това са фенове на грандовете във футбола. За първи път чета в испанския "Марка" коментари на фенове на Барса и Реал, които не са враждебно насочени едни към други, а са обединени от еуфорията по един драматичен мач, един уникален български отбор, един хладнокръвен български защитник, от румънски произход, който се раздаде докрай за отбора си и написа историята му. Това говори само по себе си!

Леле колко бедни душици има в тая страна, не е истина. Честито ла "Лудите от гората"! Доживяха и те да влязат в двореца. :))

Интересен коментар!?!? Само да попитам , защо тези дето бяха в двореца излязоха от него, сега надничат зад стените му със завист и в близките 10-15 години дали ще влязат в него? Иначе "Лудите от гората" с успехите си им дава възможност да кандатстват за пропуск. Защото с играта си "дворцовите футболисти", ще направят така UEFA да спрат да ни пускат в турнирите си.

НароденСъд 2

Излагацията ще е голяма. Когато видиш стадионите на хората и нашата поляна, коментарите са излишни. Сега дойде времето да се изложем пред цяла Европа. Това не значи, че няма да се радвам на това, че български отбор ще играе в най-силния европейски турнир. Дано постигнат по-вече от трите ъглови удара на Левски. Третото място ще им подхожда.

Първо - честито на Лудогорец, феновете му и разбира се на всички които го подкрепяха през тези инфарктни 2 часа! На който и отбор да си фен тази драма си заслужаваше гледането. Заслужено победиха! Второ - Домусчиев е много прав - жалки и изгубени души. Ако имахме 5-6 отбора в ШЛ да скандираш срещу бг отбора. Ама да имаме отбор в ШЛ - това е явление! И точно защото НЕ СЕ случва често, затова тия болни хора, не мога да ги разбра. Фен съм на Левски, брат ми е фен на ЦСКА. Като се играе дерби - ясно как е. :) Но когато играят примерно ЦСКА и ... който и да е чужд отбор аз заставам зад футболистите на ЦСКА, защото това е БЪЛГАРСКИ отбор! Промити мозъци. Дано Лудогорец постигнат по-големи успехи и от Левски и от ЦСКА в ШЛ. Като българин, аз ще се чувствам горд! Пожелавам им го от сърце! Пък догодина ... нова година, нов късмет за всички отбори!

Споделям на 100% мнението ти! Точно такова трябва да е на всички Българи! И именно защото не е, разбираме защо сме в това незавидно положение!

уааааааау- видяхте ли ги жалките потуранковци как се гърчеха като сополи пред резервен отбор, титулярите на който ги пребиват като сакати негри на тексаска плантация- дано тва да е урок за слабоумниците фенове на тоя неадерталски отпадъчен отбор- пожелавам им жесток провал в шампионската лига за какъвто просто плачат с тая куца игра- някой виждал ли е по-слаб отбор от този в България? щом най-великият отбор на планетата-Левски- се въздигне от пепелта ще премаже и изхвърли в тоалетната тия случайници- ЛЕВСКИ ИЛИ СМЪРТ!!!!!!!!

към "въртоп": Прости му Господи, той сам не знае какъв кретен е!

Ти не си левскар момче, НЕЩАСТНИК СИ! Живота за тебе е свършил, още преди да е започнал...

ти ли ше ми кажеш къв и къв не съм бе- хулиган левскар трето поколение съм аз а преди един месец навърших 18- ако те намеря и господ няма да те опази- може да съм нещастник, но не съм сляп и виждам футбола такъв, какъвто е- а вие сте истински нещастници защото се мислите за нещо друго- ама айде да ми го кажеш тва в очите, а?

Това заглавие ми харесва - "Луда е-МОЦИ-я!"

Спрете се вече с тоя Лудогорец това е най-смешният и късметлийски отбор в историята на футбола.Те са такива слабаци просто свариха отборите на Цска,Левски,Стяуа и Партизан в най- лошата форма откакто са създадени.Чист късмет!А какво стана като срещнаха отбори в добра форма като Базел и Валенсия?

Ха ха ха...е то май тоя късмет вече пет години не ги напуска. А когато късмета стане толкова продължителен, май трябва да го наречем по друг начин. Аз се сещам за една думичка...УМЕНИЕ.

Е, имаше и късмет. Първото полувреме румънците пропуснаха две идеални положения. Второто удариха и греда след отбиване на вратаря. После определено отпаднаха румънците и вече трудно създаваха опасности. Лудогорец игра много добре, основно второто полувреме, но нямаха завършек на атаките. А имаха късмет и в първият двубой - като пропуснатата дузпа. Но финала на мача бе готин. Както би се изказал един стар коментатор - каква футболна драма. ;) Ако обаче нямат късмет с жребия, може да им се отрази зле влизането в ШЛ. Ако например им се паднат (1-ва урна: Реал, Байерн, Барселона), (2-ра урна: Дортмунд, Ювентус, Ман. Сити), (3-таурна: Ливърпул) и се получи група подобна на Левски преди, то загубите могат да им сринат психиката и да им се отрази дори в шампионата. А в ЛЕ можеха да се представят добре. Освен финансовата част, ще видим дали това всъщност е било добре, че са влезли в ШЛ.

Момченцеее,от мен да знаеш без късмет нищо не става. Може да пуснеш фишове за два милиона и да не спечелиш,може да пуснеш единичен и да спечелиш десет милиона когато късмета е на твоя страна ...... КАПИШ ?????

Както Лудогорец не напусна селските групи 64 години.Не е умение да биеш другите отбори когато са в слаба форма.Умение еда се задържиш при най-добрите вече толкова сезони.Левски и Цска може в момента да са слаби,но поне никога не са играли при селата

Става.Години наред Левски и Цска побеждаваха наред защото бяха най-добрите,а не с късмет

Става защото са от София, където има повече пари! Ела да играеш мотивирано десетки години за Шумен където премията ти за победа е топъл обяд. Разсъждаваш като кон с капаци!

Прав си батка...Друго си е да хванеш Мура на върхът на формата им в цялото им минало и бъдеще...

Както Лудогорец хвана Любимец и Хасково в най-добрата им форма б минало и бъдеще.

деер

Браво на Лудогорец! ...Браво , че най-накрая след почти 20 години видяхме борба на български отбор до последната минута на продълженията! Ако не бяха проспали 6 човека влизането на защитника, щеше да са перфектни. Добра кондиция за дузпите - работено е! Спирането на топката - работено е. Подаването- работено е. Движението по терена - много добре. Само завършващият удар е слаб- прекалено са сковани и не натискат топката. Радвам се , че показаха на всички останали отбори, че късметът ходи при този , който се труди, а не при чалга маниаците!

Абе с две думи да ти е кеф да ги гледаш. Бързи, технични, невероятни грамотни в подавания, спирания водене на топката и най-важното, при спорна топка или рикошет топката отива отново при тях. Това последното винаги е било доказателство за силата на един отбор. :))

Чудя се, защо ние българите сме злобни, негативни и винаги недоволни, нямам отговор?! Питам се, защо никога не се радваме на нещо позитивно (независимо от какво естество е)? НЕКА ЗАГЪРБИМ ПОНЕ ЗА МАЛКО ПОЛИТИЧЕСКИ И КЛУБНИ ПРИСТРАСТИЯ, НЕКА ПОДКРЕПИМ БЪЛГАРСКИЯ ОТБОР, УСПЕХ НА МОМЧЕТАТА!!!

Що се чудиш - я не сакам да съм добре,а Вуте да е зле!Национална идентичност!!!

GREEN GOOOO, GOOOOOOO !!!!!! Само админа пак да не ми го изтрие,че не е по темата. Превеждам за него по смисъл - ЗЕЛЕНИ - НАПРЕД !!!!!!

Чета ви коментарите и се чудя как може да станеш достоен човек при условие че още в ранните си години завистта се пропила в теб. Аз съм привърженик на ЦСКА до мозъка на костите си, само че разлика от ония които се тупат в гърдите седейки в агитките и ми разправят за някакъв си "начин на живот", онези които вероятно не са и докосвали топка през целия си 14 - 18 годишен живот, аз съм носил червената фланелка 8 години и имам общо 78 гола общо за формациите които съм играл. И на тези хора ще кажа едно. Аз обичам тази игра и смея да твърдя че в момента единствените в България които умеят да я играят са Лудогорец. ЦСКА и Левски я можеха ама преди 20 години. Да боли ме когато виждам как моя любим отбор се мъчи във всички посоки но не съм и сляп за да не забележа играта на Лудогорец. Някой ще каже "просто късмет"....ааа не, късмета винаги е със силните. И ще видите че един ден в Лудогорец основно ще има български футболисти които ще знаят как да играят тази игра. Ето така се прави футбол, постепенно с влагане на пари ама точно където трябва. А що се отнася до публиката и тя ще се увеличи, защото всеки харесва хубавият истински футбол.

Поздравления за Лудогорец и пожелания за успех в ШЛ ! Дано се представят достойно и да сме горди, че сме Българи !

На всички българи ще кажа да благодарят на бог, че бяхме свидетели на уникално спортно събитие, което ще разказваме след години на внуците си. А на всички келеши, които викаха срещу български отбор ще им пожелая да им влезе на три ката на Пенчо магарето кривака.

Поне напиши Бог с главна буква ..!

Надявам се Лудогорец да си построят стадион с лиценз за ШЛ и повече да не се налага да ходят в комунистическа София със стадион построен от комунистите.

И кои ще го пълнят? Много от тези които отидоха на националният стадион, не биха ходили до Разград, особено в работни дни. Националният стадион е май с повече места от населението на Разград. Е може да дойдат и от близките населени места, но дали достатъчно! А изискванията за УЕФА са и за размер на стадиона, като места за гледане. Основното нещо по което не отговаря стадиона на Лудогорец.

До сега мислих Моци за посредствен ритнитопковец, а той се оказа гениален хванитопковец :))

Браво на Лудогорец заради тях ще има поредният български резил в Европа.Левски 2006бе далеч по-убедителен в квалификациите и всички знаем какво стана след това.Тия така наречени шампиони ще бъдат "пребити" в групите и ще донесат само и единствено срам.

ПИПО

Самото класиране е един страхотен успех, глупако.

А да ти се изачкам в устенцата може ли?

Добре бе, момчета, Лудогорец измива очите на нашия футбол в момента, това е факт. Но, нека не си затваряме очите пред други факти: този напазаруван отбор не е на мястото си - 100 пъти ще повторя, че Разград не е за голям футбол. Кажете ми, защо хората от Делиормана да не гледат мачовете там, а да ходят на 400 км далеч. Защото в Лудогорието няма шемет към този спорт - сами виждате, че там, на малкото спретнато стадионче, не се събират повече от 200-300 души на мач от нашия шампионат. Няма никаква логика да се изгради 50 хиляден стадион в Разград, защото това ще е 2 пъти повече от населението там. Другото: в този отбор, съставът на който снощи свърши мача, беше само с 3 българи и от тях нито един от Разград? Какъв стимул е това за местните хора? И накрая - браво на Лудогорец, но май трябва като Порточанов на времето, сега Домуса да го премести в голям град, тогава беше Черноморец-София, а сега може да стане Лудогорец-Варна, или В.Търново, Русе, Плевен, защо не и София? Без да пишете сега цинизми, съгласете се, че Разград не е мястото за голям футбол!!!

zeddd

Пълни глупости. За миналия сезон Лудогорец има средно по 3000 души на мач! От малия Разград дето уж хората не си обичали отбора. Скрий се някъде и се поинтересувай малко. Пред Лудогорец по тази статистика са само Ботев с 3700 средно на мач и ЦСКА - 4300. Сега виж колко е населението на Пловдив и София и ги сравни с това на Разград. А? Ко? Нье!

Ти добре ли си?Виждаш,че може и малък град да направи голям отбор.Ами нека и Батков,Томов,Гигов и пр. да напазаруват играчи.Футбола е това глупчо-бизнес.Според теб дали ЦСКА,Левски и пр.от големите градове се издържат от билети? Сега ще се насерете да търсите кусури и омаловажите успеха на момчетата.

И другите да пазаруват, ама нещат. Само крадат и краденето под дюшека.

Всяко българско село (Разград с население 35 хил.) може да играе в ШЛ, ама "гранда Цска" не. Ах, колко жалко е да си чорбар

Ах колко си зле...комплекси ли избиваш, та само ЦСКА ти е в устата?

Meteora

Мда... Той и Месут Йозил е германец 20-то поколение. Чист ариец!

Жалко само,че мачовете от Шампионска лига ще се играят при шопите в София,те не го заслужават.

Заслужават или не,но напълнихме стадиона предишната кампания,и то от сърце.Къде по селата иначе,пич,оно си сака и лиценз на стадиона,ПА и нЕкой да го напълни.Аре марш У селската кръчма да псуваш шопите и живота,а ние тук да се радваме на успехите на българския отбор.

Пръчко,ти си доказателство защо шопите не заслужавате отбор от Шампионската Лига.

Стадиона в Букурещ беше пълен,а в София наполовина.

Не се наричат 'шопи', а нормални хора, селяко!И малко на твоя език: оди си у кръчмАта и псувай живота си.

Лудогорец категорично измести ЦСКА от второто място в българския футбол и стана вторият най-успял бг отбор след Левски.

Чакай малко. ЦСКА има два полуфинала в историята си за европейски шампион.

Тогава до полуфинал се е стигало с по-малко мачове, отколкото Лудогорец изигра досега. Едва ли това може да се сравни с влизането и участието в ШЛ дори на една десета.

Може,може тогава са играли само истински шампиони,а не като сега сульо и пульо.Като е било толкова лесно, защо Лудогорец не го е направил, а забравих вие тогава въобще съществувахте ли?Да съществували сте в селската лига.

Лудогорец громи комуниститчески петолъчки - 1. ЦСКА (без гол дори с/у тях) 2. Партизан 3. Стяуа

Стига намесва политика навсякъде, тъпанар...

В крайна сметка, не разбрах от тази статия, колко е завършил мача след дузпите?

2 на 2

Резултатът беше 1:0 след продълженията (1:1 от двата мача). Дузпите бяха 5+5, нашия румънски супер-вратар-защитник хвана 2, румънският вратар хвана 1, значи 9:8, или 10:8 от този мач с редовния гол.

Определено този мач ще се помни години - ЛУДО-ЧУДОгорец! Спомням си победата на Левски над Вердер и на ЦСКА над Парма. Тук обаче беше още по-луд двубой!

Смени дилъра,е мой...Кога Левски са били Вердер-през 1993та 2-2 в София и 0-1 в Бремен,в ШЛ Вердер биха 3-0 и 2-0,а ЦСКА и Парма завършиха 0-0 и 1-1,ЦСКА никога не са побеждавали Парма.

Браво на БЪЛГАРСКИТЕ момчета от Разград!!! Невиждан успех за България!!! Гордеем се с вас!!! Нека всички българи (независимо на кой отбор симпатизираме) ги подкрепим занапред!!! Успех!!!

в отбора са по малко от чужденците

И какво от това, нали играят за България?! Желая успех на момчетата!!! И се надявам, че всички българи ще им стискат палци!!!

.......англичаните в "Челси" са по-малко отколкото българите в "Лудогорец", ама някой да казва, че Челси не е английски отбор? Ами при чорбарите, колко са чужденците?И ЦСКА ли не е български отбор? Аман от селяния и простотия!

Чужденец реши мача, нямаше нужда да се набляга на българските момчета.

Този Моци е гений, направи невъжможното. Дерменджиев ако не му платиш 1 000 000 евро премия, си пълен ташак.

Докога ще говорите, че щом сме българи трябва всички да подкрепяме Лудогорец. Това не е така. Затова си има клубни отбори и "враждуващи" фенове. Феновете на Барса дали викат някога за Реал ..?! Или тези на Ливърпул за Ман. Юнайтед ... ?! НЕ Все пак това не е националния ни отбор. Нормално е на клубно ниво да има вражда. Това само показва, че имаме клубен футбол в България. А не " Ами ние викаме за всички отбори, които са български"

Ти пък къде го видя този клубен футбол в България........ще се спукам от смях!!!!Като стане качеството на футбола ни като в Испания и Англия, тогава ще правиш и такива сравнения.....А сега ще се радваме на всеки български отбор, който има успехи. P.S. А на теб пожелавам да си махнеш капаците от очите...!!!!

Абе така е - нямаме клубен футбол в България. Но нали искаме да има. И аз като теб вчера се радвах за Лудогорец и още се радвам.... Но това е защото сме се предали и знаем, че нямаме отбори и нямаме първенство. Но тези фенове искат да има. Искат да имаме истинска спортна вражда между Левски, ЦСКА, Лудогорец, Литекс, Ботев .. Да има съперничество, оспорвани мачове, песни в агитките ... Хората гледат Англия и Испания и искат да сме като тях. А ние сме принудени да се радваме на успехите на всеки отбор, в който има нещо българско.

Слушай,да си привърженик на чужд клуб да,но да си привърженик на ЦСКА и да казваш,че Стяуа е военен отбор/това български е с никакво значение/ и затова е чиста некаилност,че друг отбор ще има успех по голям от ЦСКА. Такова нещо можеш да чуеш само от привърженици на ЦСКА.

Хм ... а сякъш беше вчера, когато феновете на Левски бяха в агитката на Лацио на същия този стадион. ... и викаха срещу същия този Лудогорец. Май не само от ЦСКА-ри можеш да видиш такова "нещо"

от Лудогорец!

МУКИТЕ са изпаднали в ужас. Отбора на народа е друг

Бравооооо, момчетаааа! Великите стеее, скоро не съм се радвала така! Успехи за напред! :-))))))))))))))))

Руиз

Браво на Лудогорец! Ние, българите, имаме отбор в Шампионската лига. Предстоят интересни и вълнуващи футболни срещи и желая успех на Лудогорец! Направи ми впечатление атмосферата на стадиона. Всички присъстващи се вълнуваха и подкрепяха Лудогорец. Всички са доволни и впечатлени от изпълнения със съдържание и напрежение футболен двубой, при който заслужено победи Лудогорец!

Браво на Лудогорец! Отстрани европейски шампион! Но, как се върти света. Стяуа стана европейски шампион, след като вратаря им тогава спаси 5 поредни дузпи на Барса. А за ония мекерета от ЦСКА? 100 години дано не се зарадват. Малко са 100 г. 1000 години да не се зарадват!

По принцип съм левскар, но подкрепям всеки бг отбор в турнирите. Докато не се обединим нищо в БГ няма да се оправи! БТВ това само един комплексар може да напише!

Нещо не си разбрал и ръсиш квалификации!!! Човека има предвид "феновете" на ЦСКА които подкрепяха Стяуа на стадиона!!!

Някой специфични обстоятелство от двубоя го правят мача на века, безспорно!

От цялата статия не разбрах ясно и точно какъв е бил крайния резултат.

zeddd

Ами не си чел цялата статия, защото всичко си е обяснено.

На "ЛУДОГОРЕЦ" - Горещи поздравления!!! На хейтърите - долу - поздрави на майките им!!! "Лудогорец" е БЪЛГАРСКИ клубен отбор !!! Нима в другите отбори н яма чужденци, та сте ревнали от завист?! УСПЕХ, "ЛУДОГОРЕЦ"!!! Дано лески и цеска се поучат от разградските футболисти на футбол и догодина се класират малко по-напред в Лига Европа!!!

калитковциии,какво се радвате бе, сега като ви пипнат в групата на ШЛ ше ви скъсат шортите бе,на последно място ще сте без спечелена точка и вкаран гол..дано ви се паднат най-силните отбори..

Нито румънски, нито български имена.

Дедовия ти игра, мишка смотана ....

Един защитник (румънец) показа на привържениците на румънската стяула(българи),че е по-българин от тях....

ФЕНОВЕТЕ НА ЦСКА СА СМЕШНИ НЕЩАСТНИЦИ. САМО БЕРОЕ, И БРАВО НА ЛУДОГОРЕЦ, БЪЛГАРИ ЮНАЦИ, БЪЛГАРИ ЮНАЦИ БЪЛГАРИ ЮНАЦИ БЪЛГАРИ ЮНАЦИ БЪЛГАРИ ЮНАЦИ БЪЛГАРИ ЮНАЦИ БЪЛГАРИ ЮНАЦИ

Браво на Лудогорец а други да лягат в калта които сами си правят.

Попринцип съм от ЦСКА, но с огромен интерес гледах мача и мога да кажа само едно голямо БРАВО на Лудогорец! Въпреки, че съм от ЦСКА искрено се радвам за победата на Лудогрец и през цялото време ги подкрепях.

Бях изгубил всяка надежда, че има нормални фенове и на ЦСКА. Горното ме опровергава, за което искрено се радвам. Успех на Лудогорец !

"Лудите от гората" влезнаха в лигата на Шампионите! Ебаси и майтапа, ебаси и мача, ебаси и нервите, дето похабих за 2 часа и половина! Браво на пичовете!!! Хахаха

Отдавна така не сме се забавлявали с приятели гледайки мач!!! Румънски вратар с тениска на сърбин, играещ за български отбор....хахаха П.с.......има много смешни и ПОБЪРКАНИ хора в тази държава, визирам всички чорбари в агитката на Стяула, както и всички българи против Лудогорец....

Да те поправя: Румънски защитник, с тениска на сръбски вратар, пази за български отбор

няма значение ... аз впечатлена от коментатора.. това доказва на какво ниво е българската журналистика

еии много завистливи копелета има в бг брат ... браво на лудите класа, характер и много хъс