Георги Дерменджиев: Обединихме цяла България

Наставникът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев беше изключително щастлив след класирането на тима в групите на Шампионската лига.

Обратно в новината

Коментари - Георги Дерменджиев: Обединихме цяла България | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на българския Лудогорец! Спорта Обеденява още от Римско време... Моци е новият Херкулес, новият Стоичков!

на Моци...:)) От 'Осанна' до 'Распни го' и ...обратно ...:))

Лудогорец категорично измести ЦСКА от второто място в българския футбол и стана вторият най-успял бг отбор след Левски.

Левски е национален герой на България, а тук вероятно става въпрос за "уефски", които трябва да играят винаги пред празни трибуни!

Георги,гледай си отборчето и не се занимавай с ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ.Горе много духа,не си мисли че някой ще ви прости грешка.Трудното тепърва предстои за Лудогорец,не забравяйте,че тия дето срещате към върха,ще ги срещнете и като слизате от него.

Дай да не си правим илюзии, нещо много висока летва им поставяш. Да не забравяме най-големите отбори с какъв годишен бюджет са, какви бази имат и каква селекция могат да си позволят. Обаче, при късмет могат да изтеглят и по-лек жребий от този на Левски преди осем години. Например, да са с един много силен и два отбора на тяхното ниво. Тогава нещата ще са по-лесни, поне в груповата фаза.

Страхотен мач, браво на Лудогорец! Това е единственият смислен и стойностен български футболен отбор днес. Желая им успехи и в ШЛ! Обаче - айде стига вече с тия глупотевини за някакво национално обединение чрез футбол, волейбол, тенис, бокс и други подобни! Иначе се грабим, бием, изнасилваме и заливаме с боя едни други, ама като побеждават Лудогорец или Григор Димитров много се обичаме. Това са примитивни балкански простотии в стил "Бртче, аз тее мноо те уважаам"! Докога чувството ни за общност ще се активира и поддържа само от външни стимули?!?

обединили цяла България- затова половината стадион беше празен и половината българска публика беше за Стяуа...

значи половината българска публика не сте българи а обикновени идиоти.