Финландия също пречупи България с 3:0 гейма

България загуби с 0:3 (25:18, 25:21, 25:18) от Финландия в последния си мач от световното първенство по волейбол (мъже) в Полша.

Обратно в новината

Коментари - Финландия също пречупи България с 3:0 гейма | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние българите имаме най висок жизнен стандарт в Европа. Произвеждаме сателити, самолети,атомни реактори и само волейболистите ни излагат. В България не се продават дрехи и коли втора употреба.Велики сме.

Е, и кво? Като нямаме нищо, и волейбола ли да съсипеме??? Поне той доставяше някакви положителни емоции в скапаната ни държава.

Виж Сърбия, стигна до финала по баскетбол!

За чий върнаха Андрей Жеков в отбора???

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ДАНЧО ЛАПАЧЕВ И ЛЮБО ПЛОНДЕРА,САМО С ТЕЗИ "ВЕЛИКИ СПЕЦОВЕ,ЩЕ СТИГНЕМ СИЯЙНИТЕ ВЕКОВЕ НА ВОЛЕЙБОЛА"ДА ИМ ДАДЕМ,ОЩЕ ТРИ ПЕТИЛЕТКИ ШАНС!?!?!?ХА-ХА.

Най слабото място на нашия отбор е,че не могат да бият сервизи и така се бият в повечето мачове сами,но това е работа на треньора да ги вижда тези неща.Тази слабост не е отсега и не знам защо не се набляга на това,а другото е вече и късмет,но да се бориш за точка и някой да забие топката в мрежата е срамно и грозно.

деер

Какво плюете??? Ами нали обичаме тарикатите и не смеем да ги изхвърлим на улицата? Ами такъв ще е и резултатът! Вие какво очаквате? Колко тариката има в концерните на МБ, БМВ,АУДИ,ОПЕЛ,ХОНДА,ТОЙОТА и прочие? Утре казвайте отново "то е така" и махвайте с ръка , а после плюйте на волая в мрежата!

Вече не би трябвало да се пише "пречупи", а "преби". Пречупване е когато се играе равностойно и в един момент единият отбор пречупва по някакъв начин другия. А пребиване е когато не можеш да достигнеш 20 точки на гейм.

предлагам психолога на стрелците Митко Павлов да поеме отбора,човека си разбира от работата,но никой няма да ме чуе.

Всичко свърши! Прибираме се с наведени глави! Със сигурност това не е краят на света! Трябва да продължим да гледаме напред! Ако почнем да се самосъжаляваме, сме загубени! Въпросът е накъде да вървим! В каква посока, кой да води волейбола ни! Това не е първият ни провал. Същото направиме през недалечната 2002, като не преминахме първия кръг, завършвайки на последно място в групата, губейки от Италия, Аржентина и Япония. Тогава в отбора личаха имена като Е. Иванов, Хр. Цветанов, Пл. Константинов, В. Николов. След това дойде Казийски...Бялата лястовица, нищо ненаправила за българския волейбол (според равните по ум на инж. Д.Лазаров и Л.Ганев) По-важното е дали някой от БФВ ще поеме отговорност. Далеч по-важен е въпросът има ли морал ръководството на федерацията, за да поеме своята част от провала! В нормалните държави при такъв резултат се подават оставки. Толкова ли няма самоуважение българина, че думата оставка да ни е толкова чужда. Такива ли сме тъпигьози, че да търсим вината винаги в другите. Явно, да....За най-голямо съжаление!

Не бил виновен Данчо Лазаров.

Абе, тоя 'треньор' Контантинов и за мияч на кенефи не става!

Спомням си,когато обявиха Пл.Константинов за треньор,че някой написа"ще плачем за Плачи".Не знам,но да показваш игра на моменти,както с Русия и после да губиш наред,означава непостоянство и лабилна психика в отбора.Така,че чак за такъв резил,основна е вината на спортнотехническия щаб.

А някога така се радвах на волейбола, на момчетата ни. Подкрепях ги безрезервно, а от от своя страна ме радваха неописуемо с прекрасната си игра. Някога...в далечното минало. Всичко изглежда безрезервно изгубено... поне с това смехотворно ръководство и неудачни треньори. Изгониха Радо Стойчев, бързо видяха сметката и на приятелят му - Камило Плачи. Ами - да го духат вече. Отбор вече няма. Едва ли и ще има...

Изродизациятя е заразна и тотална, засегна и волейбола...

Вече ме е гнус да споменавам и имената им, но "инжИнерина" и "тюфлека" унищожиха българския волейбол...!!! Явно е, че няма да дочакаме оставки от корумпираните дебили УСВОЯВАЩИ федерацията по волейбол и затова и с този спорт в "територията" е приключено...!!!

Сигурно точно инженера и тюфлека скъсаха мрежата от сервизи срещу Куба???? Айде малко по сериозно. Къде точно е виновно ръководството че един сервиз не можем да изпълним или да посрещнем като хората???? Любо да биеше сервизите повече щеше да вкара.

Любо ти ли си ве?

Основната грешка на волейболистите беше, че на фланелките им е написана неприемлива реклама - КТБ

ТОВА СА ОЛИГОФРЕНИ ! КАКВО ИСКАТ ПОВЕЧЕ !

Жалко - имахме потенциал, нямаме характер. Нищо ново, но удари и волейбола.

Да не хвърляме вина върху момчетата.Те показаха ,че са талнтливи,срещу мача с Русия.Дано тази игра да беше негласна стачка срещу управата на федерецацията и многобройните хрантутковци,които те хранят.Крайно време е за промени и някои хора да си подадът оставките.

Едва ли ще си подадат оставките.Едва ли ще изпуснат кокала,който са налапали.Просто трябва един здрав ритник и хрантутниците да изхвърчат от управата.

Позор!

Хайде сега дебилите от федерацията да обяснят защо смениха Камило Плачи. И какво се промени от това?

Няма нужда от обяснения,всичко е ясно! Необходима е незабавна оставка на цялото ръководство на волейболната федерация и избор на ново, което да милее за волейбола в Бъгария, а не за личните си облаги!

Загубата от Финландия беше нещо напълно очаквано, като се имат предвид предишните представяния на българите в групата. Окончателно ме загубиха като зрител след мача срещу Куба. Този мач тук просто не си е заслужавал да го гледа човек.

Смешковци. И никога не са били нещо повече. Бият и накрая падат и всички им викат "браво, супер играхте". Смешници надценени. Я вижте сърбите на баскетбол къде стигнаха или германците на световното. Дпже ако щете и разградчани в ШЛ влязоха.

един отбор имахме на световно ниво - и него съсипаха. Вън фарисеите от храма...:((

правжт боикот на тренжора,нисто друго *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ай стига толкова резил! Да стягат куфарите и да се прибират. То бива, бива,ама...

палячовци!

Българска работа, били лъвове, ама се посрали.