”Лудогорец” ще опита да е ”убиец на гиганти”

Българският футболен клуб "Лудогорец Разград" ще се опита да влезе в кожата на "убиеца на гиганти" ЦСКА София в мача от Шампионската лига срещу "Реал Мадрид".

Обратно в новината

Коментари - ”Лудогорец” ще опита да е ”убиец на гиганти” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз работя в заведение близо до стадиона, дабно се получи добър двубой и всички да се напият и да ни направят добър оборот.

В България преобладавят ентелегентните .

Да опита! Нямат какво да губат. Успех!

Хайде стига се деляхме! Да пожелаем успех на Лудогорец! Да не забравяме, че ШЛ е преди всичко комерсиален турнир и е нормално PR-те му да се опитват да предизвикат интерес към мачове с неизвестни отбори. Така че изписаното от западната преса е обяснимо. Също като в бокса :-) Нека Лудогорец играе както срещу Ливърпул пък каквото стане.

Дали Лудогорец ше бие или не не се знае. Но тоя отбор не веднаж доказа, че играе като равен с суперотбори. Нали все пак и Роналдо и тези момчета майка ги е раждала. Какво толкова ги изкарваме супермени. Само дано и късмета тоя път е на наша страна. Изпуснахме го тоя Ливерпул и това си е.

То и ФК Левски се напъват доста години ама не става само с мерак.

Да не би Ман. Юнайтед да са предложили 140 млн паунда за Моци , а ние още да не сме разбрали ?

МОЖЕ- С КАПТАГОН.

За мен това участие в ШЛ ще е лебедовата песен за Лудогорец.Видя се на мача с Левски,че те вече са с много голямо самочувствие (плюнката на Дяков и ритника на бразилца).Освен това явно има скрито напрежение между чужденци и българи,защото Ешпиньо като го изгониха изрита зверски брата на Минев.А ШЛ е само в началото и тепърва ще се види нивото им.А то макар да е добро за нашите стандарти е далеч далеч от това на Реал,Ливърпул и Базел.Така че този отбор не само че ще яде бой в ШЛ,ами и ще се разпадне доста скоро.

GREEN GOOOOOOOOO, GOOOOO!!!!!!!

зелен гого ли?

Гялам залък лапни, голяма дума не казвай! Тези от Делиормана вече се взеха за голямата работа. Браво за това, което досега напправиха, но да вириш нос до облаците, първо не е етично, второ не е оправдано, трето не се приема достойно. А пък да плюеш легендарните армейци, е смешно и тъпо. Сами виждате, че в чужбина се споменава само ЦСКА, имената единствено на армейци са символ на футбола в цял свят, Стоичков, Стан, Бербо - никой не може да каже обратното, освен злобари и тъпанари.

Никой не отрича това което постигна отбора на Домусчиев, но да ги сравняваш с ЦСКА е смешно и нелепо. ЦСКА победи и отсрани 3 действащи шампиона навремето . ЦСКА победи Ливърпул 2005-та, на Анфийлд, когато Мърсисайдци току що бяха спечелили купата на ШЛ.

В събота не му се получи. Едва ли и утре!

на глигани може :)

Всеки който се обявява против ЦСКА ,Лудогорец,Левски и пр.,когато става въпрос за заслуги в международни мачове, е педал и фес.Когато става въпрос за вътрешно първенство,разбирам,но да отричаш успехите на ЦСКА преди и Лудогорец в последните две години е простотия българска.

Не българска, моля, просто Простотия, простотия НАТЮР, без цвят, пол и етнос

Изпуснахме си шанса за точка с Ливърпул, тези утре ще ни направят разногледи. Базел изглеждат по-лесни, ама само изглеждат. P.S. Не пълнете гушите на безделните, татуирани черноборсаджии със скъпите билети, а си гледайте мача вкъщи :))

Абе тоя Цскато кога са имали славни дни без подкупен съдия.

права си тя цскато са много зле в сравнение с лудугорец *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе тоя Цскато кога са имали славни дни без подкупен съдия.

Няма нищо лошо да опита, ама май само с опитването ще си остане

В случая нещо друго е по-важно, дори прехвалените Левски или Цска да играеха утре, спорта вече струва прекалено много пари, за да позволи някои български отбор да удари нещо повече от Базел..

Абе какво за ЦСКА , на мача с Берое ако не беше съдията щяха да си ходят разплакани

Изобщо няма база за сравнение.Какво българско има в това ведомствено селско отборче?????

Не съм виждал по-тъпо заглавие!!! симпатизирам на Лудогорец но може да се напише и обратното- "Лудогорец ще се опита да бъде боксова круша за гигантите"

ЦСКА играеше само и единствено с българи юнаци в редиците си. Това беше гордост за цялата нация. Горди, че бяхме по-добри от най - добрите. Делиорманските наемници нямат нищо общо с онези велики българи играли в ЦСКА.

Прав си обаче по твоята логика в Европа няма отбор , който да не е менте към днешна дата.

Бълраски отбор,съставен само от българи побеждава и отстраняа 3 еврошампиона. Нека и Киро Делиорманеца да събере само българи в един отбор, нищо не му пречи.

По решение на ЦК на БКП обирахте де що има читаво ли?

има разлика нали, нека сега ги съберът пак .

Много правилно!ИГРАЕШЕ!Сегашното ниво на Левски и ЦСКА няма да коментирам,много не им достига да стигнат до някакво ниво.Лудогорец в момента е най-добрия български отбор и им пожелавам да се представят достойно в утрешния мач.Късмет!