Коментари - Мария Шарапова също защити сестрите Уилямс | Корнер.dir.bg
назад

Мария Шарапова също защити сестрите Уилямс

Първата ракета в женския професионален тенис Серена Уилямс изказа възмущението си от думите на Шамил Тарпишчев.

Обратно в новината

Коментари - Мария Шарапова също защити сестрите Уилямс | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 9

деер

Уважаеми граждани, в САЩ има програми за развитие на супер спортисти.Така , че няма нищо случайно. Който работи целенасочено - печели!

Така е, има химическа програма за производство на истински зомбита и също така на "супер спортисти". Така става , че един плувец печели всички състезания по плуване , дори когато са през два часа. Един колоездач печели всички състезания, една тенисистка печели всичко и т.н. После, след години само стига в мемоарите да споделиш , че май не всичко беше наред е достатъчно според католическата вяра да ти бъде простено. Амин!

Човека казал на глас нещо дето го мисли 99 % от феновете на тениса! Голяма работа! Видно е, че братоците прекаляват със зоба и съвсем естествено заприличват на чистокръвни жребци. Ударите, силата и т.н. сочат абсолютно недвусмислено , че са налице хибриди, а не жени или мъже. Все пак е невъзможно разликата в силата между тях и останалите да е 20-25 %, докато между останали тенисистки да е в рамките на 5 %.

Шегата изглежда малко дебелашка,защото сипва сол на открита рана.На Серина би трябвало да и се направи тест за мъж,както на южноафриканската атлетка./Поне/Външните мъжки белези у нея са налице.Може наистина да е жена,но мъжкото у нея е доста и е дразнещо/поне за мен/

Може и да е прав човекът?! Правили ли са независимо хормонално изследване на братята или сестрите уилямс? Защото на всички е ясно, че няма спортист от светован класа, който да не зоби, а за тези двете (двамата) също е ясно, че вземат и тестостерон!!!

Във всички женски спортове, които провеждат състезания под егидата на МОК се правят изследвания на пола. Колкото до т. нар. "зобене" - всички знаем, че съвременния елитен спорт без "зоб" би бил най-обикновена физкултура. Всички го правят, въпросът е кой ще хванат или по-скоро кой искат да хванат от Световната антидопингова агенция. За габаритите на състезателките - ами това са спортиски. Нормално е да са по-едрички. Винъс е 185 см. Самата Шарапова е 188 см. Разликата е, че е по-хубава...

Вижда ти се хубава щото е бяла, а самият ти си бял. Демек и ти проявяваш неосъзнат расизъм.

Не са на вид чак като Кастер Семеня, но на нея (защото тя все пак се оказа "тя") ѝ разгониха фамилията навремето от изследвания.