Григор Димитров загуби на финала в Стокхолм

Най-добрият български тенисист Григор Димитров не успя да защити титлата си на турнира на твърди кортове в шведската столица Стокхолм.

Обратно в новината

Коментари - Григор Димитров загуби на финала в Стокхолм | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

първо беше бербатов,после божинов сега това момче,даже името му не помня.

тъпанар

това твоето име ли е или на момчето :)

толкова може момчето .падането боли като си измислен.

Разочарован съм не от Григор,а от някои коментари във форума.Бих искал да попитам всички тия ,които плюят Григор дали изобщо са били като състезатели на спортна площадка и имат ли някакъв успех,равняващ се поне на 1/50 от това което прави Григор/и Цвети Пиронкова също/.За мен те правят нещо много голямо-в момент ,когато държавата не прави нищо за спорта/както при социализма/,те трасират пътя и дават пример.Даже ако са в петдесетицата е успех,в двадесетицата-много голям успех,а в десятката-изключително!От мен -адмирации и възхищение и морална подкрепа!Като не можем да помогнем с нещо на нашите таланти ,нека поне морално да ги подкрепяме!

Ти кой си? Ганю от Кочово? Дреме му на Григор за подкрепата на Ганю от Кочово. Не се надценявай.

На Григор му "дреме" от подкрепата на всички, които могат да си позволят да не се давят в завистта си....Днес бях в залата на Стокхолм и беше велико да се види как публиката подкрепя предимно Григор, и то публика от шведи. Дано да си разбрал нещичко, 1234...

браво на Гришо, той е човек който преследва целите си, работи здраво и не се отчайва. Вместо да го критикуваме, по-добре да се опитаме поне малко да бъдем като него.

Все дебилите първи пишат. Три четвърти не гледат тенис и следят само резултатите. Ех, лъжат се и хвърлят по някой поглед на Гришо и Пиронкова. Тенисът е първо удоволствие да го гледаш, а Гришо е удоволствие да му симпатизираш. Останалото го изхвърляите при Волен на изборите... "умници"!!!

Мене ако питаш дебила си ти. Какво удоволствие изпита от този мач? Че то развитието на финала си беше ясно още като се разбра, че няма кой да спре Бердих. Ас след ас. нашия не може да върне нищо. Красота - няма що. Ама ти си дебил, такива работи ти харесват.

Ха, появи се бе! Тъпото хейтърче с цифричките :) Наспинка се и сега почва. Хайде плюфкай си, а от мен лека нощ. А, и спортът е на терена, там кадето се иска дупе, а не по форумите, дето глупости може да пише всеки задник! :)

Много си беше повярвал нашия, че е велик и закономерно беше свален на земята. Не може с такава лигавщина да очакваш да победиш. Далеч му е психиката и мисленето от на истински тенисист. А това не е като да прави мускули или да тича.

Ти очеввидно биеш Бердих по два-три пъти дневно. Направо си великан в тениса.

Не е необходимо да си великан в тениса за да видиш, че още във втория сет той беше предал мача и само доиграваше. И аз съм го подкрепял много пъти , но точно в този мач ме разочарова. Така не се защитава титла и дано поне си извади необходимите поуки.

I 4ili4. Dnes pak vze turnir.

А пък все едно не ви казах какво ще се случи на този така наречен финал. Нашият велик шампион, който не може вече 12та година един свестен сервиз да бие ще искате нова титла да получи. Тя и тая от миналата година си беше доста съмнителна...

А инак наречен финал???

абе келчо. то преди 12 години Григор е бил на 11. Явно си ходил да му светиш в детските години за сервис.

Браво Гришо!Цялата ти кариера върви целенасочено и във възходящ ред,така че догодина в тройката,след това на върха.А тези които не ти вярват просто ги съжалявам.

Айде да ни направиш услуга и да си махнеш тези идиотски розови очила, най-накрая... Става ли ?!

аре да се разкараш - завистливо нещастно човеченце

Слаб 2ри сет, кошмарен 3-ти. Мятане на ракетата към небето и прочие. Не му достигна смелост, а можеше да победи.

Браво на Димитров! Максимално ме кефи. Желая му още успехи!

деер

Браво на Димитров! Успех и без контузии!