Бербо 2-и по ефективност във Франция, 1-и е Ибра

Безпристрастната статистика отново нареди българската звезда Димитър Бербатов на челна позиция в престижна класация.

Обратно в новината

Коментари - Бербо 2-и по ефективност във Франция, 1-и е Ибра | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ало фенките, ей такива ФАКТИ що не ги помните, а? България загуби по позорен начин контролата си от Сърбия с 1:6 на стадион Партизан в Белград пред погледа на президента Георги Първанов. Нашите изглеждаха трагично и резултатът спокойно можеше да бъде двуцифрен, ако не бяха двете спасени дузпи от страна на Георги Петков и изпълнени от Саво Милошевич. Капитанът на националния ни тим Димитър Бербатов изненадващо напусна терена още в 30-ата минута при резултат 3:1 за сърбите.

Бербатов, трябва да е не тъп, ами луд, за да рискува кариерата си в МЮ, в един приятелски мач, с един нагласен "национален" отбор. "Национален" отбор, който обслужва бизнес интересите на перуков, лечков и тям подобни. И да играе с травма, че да задоволи комплексарския патриотизъм на нещастни душички.

В БЕТ365 пък пише друго,Монако са 10ти,10-11 голова разлика,на 11 точки от водача Марсилия,Берби с 2 гола в 10 мача,0 асистенции,0 гола в Шампионска лига,дели 21-46то място при голмайсторите.Андре Пиер Жиняк има 10 гола,,Лаказет-8,Бен Йедер-6,Нтеп и Златан имат по 5 гола.Аре малко по-сериозно,че пак почват едни теми за родолюбци,барбифенки и подобни простотии.

За нормални хора е написано ясно: "Класацията е изготвена от авторитетното издание "Екип" и е на базата на отбелязаните голове и дадени асистенции в сравнение с изиграните минути. Тя е изготвена за този и изминалия сезон." Не ме изненадва, че "бербомразците" не могат да вдянат на елементари неща.

Добре си го написал,аз си мислех,че са включили и ония 6 гола срещу Констуктурул от зимата на 19... и балканската война,пък коефицета не ми излиза,а то какво било..Направо ги размаза Бербо хейтърите.Аре сега си направи една злобарка на плаката му.

Абе, мушмороци, примирете се с моите успехи и с факта, че аз се радвам на красотата на Монако, а вие се задушавате в панелните гета, хвърляте си боклуците от балкона, пикаете и серете по стълбищата на порутения си блок, крадете и лъжете като за световно, мързелът съвсем ви убива, а злобата и завистта са ви постоянната болка. Е, плюйте ме, храчете ме, но аз след малко ще седна в кафенето на казиното в Монте Карло да подишам свобода и демокрация, а вие ще ровите кокалите ми отново, за да си правите чекии с мен - айде, давайте, плюйте и се задавете в храчките си!!!

живо доказателство, че вие феновете на Бербатов сте злобните по форумите, а не тези, които не го харесват и си казват това. И не си мисли ,че само Бербатов е бил в Монако или някъде другаде където е много лъскаво лично за теб.

Ха-ха,какво Монако,бе панелен плъх,много си се филмирал нещо,сигурно не се събличаш в час по физическо и не знаеш от коя страна се рита топката,ама сме много отворени в нета...Ако си истинския Митьо-брат ти Асен още ли продава дрога по улиците или е на топло.

Когато фактите говорят и боговете мълчат, обаче, идиотите продължават да ломотят, фъфлят и сумтят запенени от злоба.

Време е да подобри коефициента си в тази класация, защото през есенния полусезон има голям спад във формата. Дано след почивката, която си даде, е на ниво срещу Бенфика

деер

Бербатов е пример за ненавистта на българина към успеха на друг българин. Аз му желая успех и въпреки, че не го харесвам като нападател, се радвам когато постигат резултат усилията му в професионалната кариера. Желая на повече българи неговите успехи, а защо не и по-големи?!

не си прав. Мямам нищо против Бербатов. Дразни ме това, че постоянно ни го представят като някакво чудо, а обикновено истината е друга. Ето и в конкретния случай не е номер 1 . Разбирам да сме слепи, да не гледаме други играчи и други мачове да ни лъжат, но когато виждаме с очите си кой колко може защо е този излишен натиск да ни внушават величие?!?

деер

И защо трябва да се сипи омраза към него във форумите?Той ли притежава ДИР?Някой казал ли е , че си плаща статийте в ДИР?Това, че някой се чуди какво да сложи в спортната част, означава ли , че омразата е оправдана?Защо трябва да има негативизъм? Не ти харесва - отминаваш,стига с тази завист,нищо няма да ни донесе.......и като гледам волно , не волно ще ни сравняват с Малта на всяка квалификация.