Глобиха ”Левски” с 25 хил. лв. и мач без публика

Отборът на "Левски" ще играе следващото си домакинство, което е срещу "Берое", без публика.

Обратно в новината

Коментари - Глобиха ”Левски” с 25 хил. лв. и мач без публика | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ФеКа Подуене - Берое 0:3

Значи, като не се е жалвал Стойчо и не е представил медицинско, няма нищо! Егати логоката! А това, че се видя от цяла България, а и извън нея, за което по всичко личи, че дежурния делегат на Перуката си е затворил очите, не се брои! Тогава за какво го пращат тия мутри на мачовете? Да гледат отблизо и да получат едни пари? Затова няма футбол у нас! Ама има Господ! Не стига, че го отнесоха за пореден път от ЦСКА, а и Монтана им го нахендри здраво! Говедата са си говеда!

БФС работи по европрограма за щастливи говеда.

Синьото БФС отново покри ЛеФски, защото те имаха много по-голямо нарушение от снежните топки и нахлуването на пистата. Ултрасите им издигнаха НЯКОЛКОТО ЛОЗУНГА С ЕТНИЧЕСКИ И РАСИСТКИ ОБИДИ КЪМ ЦСКА, ИЗРАЕЛ И т.н.? Впрочем и медиите свенливо мълчат за тази ПОРЕДНА ИЗЦЕПКА НА СИНИТЕ УЛТРАСИ.Защото всички знаят много добре, че така "синьото" БФС ще може да се направи, че нищо не знае за случая.Иначе и УЕФА щеше да ги накаже жестоко. Странното е, че и ЦСКА, вместо да акцентира в своята декларация върху расизма, се жалва само за снежните топки, което е в пъти по-малко нарушение. ДА СИ РАСИСТ Е ПОЗОРНО!!! ДA СЕ ПРАВИШ НА СЛЯП ЗА РАСИЗЪМ,ДЕМОНСТРИРАН ПРЕД ХИЛЯДИ ХОРА НА СТАДИОНА И МИЛИОНИ ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРА,ЗНАЧИ ЧЕ ГО ПОДДЪРЖАШ. ТОВА Е МОРАЛА НА Б.МИХАЙЛОВ,КОЙТО БЕЗСРАМНО ПАК ЩЕ СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ШЕФ В УПРАВАТА НА УЕФА!

Защо без публика? Защо нормалните фенове да страдат? Яки глоби на клубовете и на охранителните органи и лудите копелета под списък далече от стадиона. Ако държат клубовете да си ги къткат да им направят клетки като маймуни в зоопарк.

Добре, за лумпенизираните говеда, освен че е малко е справедливо, но за феновете от Стара Загора (и не само) защо?!?! Толкова сте ТЪПИ И ПЛЕШИВИ господа от БФС, че няма накъде!

ДА ЖИВЕЙ БКП-Д.С.И ОТБОРА ОТ ОБОРА НА С.ПОДУЕНЕ!!!СЛАВА НА МИЛИЦИЯТА В НАЙ-НОВАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ!!!

Ами за антисемитското знаме?

Шайката на ДС и на мафията, наречена Дисциплинарна комисия на БФС, отново изпълни заповедта на Пеевски и пожали отборът Динамо Герена Както и трябваше да се очаква.