Фенове на ”Левски” заплашиха Баждеков с обесване

Напрежението в "Левски" е изключително голямо и феновете на вековния клуб търсят "под дърво и камък" всеки един отговорен за моментното състояние на клуба.

Обратно в новината

Коментари - Фенове на ”Левски” заплашиха Баждеков с обесване | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като го обесят да се самоубият лумпените наркоманизирани.

Феновете на Левски не искат шефовете на клуба, а пък шефовете на клуба не искат феновете.

При ЦСКА е точно обратното: шефовете не искат феновете и феновете не искат шефовете... Има и по-голяма разлика : Коледа иде...

Баджеков ще го обесят за врата нса един здрав клон, а агентът Тара - шеф на милицонерския отбор Уевски - бивш Динамо от Герена, ще го обесят за топките.

с фенове,без фенове и 100 000 души да викат на стадиона онея мърди като не играят........- те трябва да се бесят че гушат парите а се разхождат по терена и си мислят коя миска да забият

Ааа аз па се стреснах че саго заплашили с РАЗСЪБЛИЧАНЕ :)

Нема ли да прибегнат до масово самоубийство в центъра на обора. Обещавам да метна 2 карамфила

Не Митко, опитай се да вкараш мозък в кратуната си червена...знам ..трудно е за тази материя .

В ЛЕВСКИ има много свестни хора, за разлика от червените отбори които са 90% в А група, но Баждеков е един от най свестните. А пропо гледам МАРЕК не играе със същия хъс както срещу ЛЕВСКИ и съдиите се коригирали , при първия гол ако бе за ЛЕВСКИ щеше да има 3 метрова засада. ЧеРВЕНА ПРОСТАЩИНА Е ЦЯЛОТО ПЪРВЕНСТВО.

не е ли наказуема като престъпление? Или на футболните боклуци всичко се прощава?!?

ИСКАТЕ ДА БЕСИТЕ БАЖДЕКА?-ДОБРЕ!!!А НЕ ТРЯБВАЛИ ДА ЗАПОЧНЕТЕ ОТ ДОНОСНИЦИТЕ: БАТКОВ,Г.МАРКОВ И ПРОДЪЛЖИТЕ С ГОНЗО И ОСТАНАЛИТЕ КОИТО 25Г. САМО ЛАПАТ ОТ ОТБОРА НА "НАРОДА"!!!

Защо викате на говедата на уевски "фенове"?

Аз не знам какво чакат правоохранителните органи, а не ги хванат тези отрепки и да ги разкостят. 5 години обществено полезен труд и недопускане на стъпят на стадиод доживот е най-малкото, което заслужават, да не говорим, че това си е заплаха за живота и могат да ги осъдят на много повече. Или чакат да изпълнят заканата си и пак след дъжд качулка.

Финансовияят проблем си е финансов,стига сте глезели тез футболистчета,или можеш да играеш или не и милиони да им дадете като са некадърни нищо не може ги правите освен Навън другаде да си показват "майсторлъка"и характера

Твърдял съм, твърдя и ще продължавам да твърдя, че да е фен някой на Уевски не е клубна принадлежност и съпричастност а ДИАГНОЗА. И то диагноза, като за Карлуково.

Твърдиш, защото ти е твърда тиквата - твърда и червена, тоест необективна и обобщаваща в интерес на своята необективност и многогодишен комплекс (то с една година победи над най-слабата селекция в историята на Левски комплексът явно не се избива).

Твърдя го защото е факт проверен във времето и пространството пич :-) И не ми е черна главата, е да кажем имам си тен :-))) А използвам този псевдоним в памет на най-великият боксьор на всички времена и народи. Боксът ми е хоби и си се занимавам с него.

ЗАКРИВАААЙ ! ТОВА Е МАФИОТСКО/ИЗМИКЯРСКИ ОТБОР,СРАМЯЩ ИМЕТО НА АПОСТОЛА !

Отрепките от Динамо - Герена вече ще бесягт баджека Ами той е 200 кг без гащите, трябва многооо дебело въже Ужас

Абе, говеда, айде обратно в обора на Гейрена. Там си мучете на воля и не ни занимавайте със себе си. Крайно време е да ви се отнеме името на светия апостол и да ви се даде име "Сини крави".

Защо четеш за Левски, като не ти се занимава? А, а сетих се в кочината ти е скучно .....

Фен съм на Левски от 1979та,не подкрепям надрусаните от София Запад,но Баждека е боклук,легализиращ пресъпленията на Батков към Левски.Борат дава 200 лева за заплата,Баждеков осчетоводява 1000лв и така Левски дължи на Батьо 40 мил лева.Вън от Левски за Тонев и Борат.

Да натиснат паник бутона дивизията,може да помогне...

Фен е баща ми, тия са хулигани. Това, че случайно са попаднали на стадиона на "Левски" не ги прави по-малко хулигани. Те повече мразят ЦСКА, или "Берое", или "Лудогорец" отколкото обичат "Левски". Агитките трябва да бъдат забранени. Или накарани да се държат прилично.

"...магията на вечното дерби ще се изгуби съвсем, ако то бъде лишено и от последните си останали фенове...." Не бяхте ли милиони?! Защо не се случи наистина това което толкова много желаете, а именно Батков и Баждеков да се махнат от клуба. Любопитно ми е да видя кой ще додйе на тяхно място. Няма опашка от желаещи да наливат пари. И като "фенове", вземете и се осъзнайте, че реално голяма част от финансовите проблеми на клуба са заради вас. На всеки мач правите по един кош глупости - чупене на инвентар, палене и т.н. и тези ви простотии ги плаща ФК Левски. Вие колко пъти извадихте пари да платите това? А заради вас - "великите фенове" спряха да ходят хора на стадионите, да не на някого да му падне камък или бомбичка на главата, да не говорим че е изключено да си заведат децата на стадиона. АКо се държите културно няма да има по5 000 души на стадиона, а поне 2-3 пъти повече. Първо застанете пред огледалото и помислете за своите действия, тогава съдете останалите!

Единственното петно върху името на Васил Левски е името на футболния им клуб. Сбирщина от квартални безелници, от лумпени и копия на Борисов, побойници, нацисти, невменяеми и озлобени реакционери - това са те. Да бесят - мечта от сума ти години насам. Да нападат, трошат, псуват, палят - това е "Левски". Няма допир с други играчи, при който те да не спънат, наранят, осакатят играчите на другия отбор. Махленски футбол, никакво международно участие, тъпи внушения и досада - това са левскарите. Една лепка върху спорта у нас.

Прибави и лумпените на ЦСКА. Едно към едно! Хвани единия, удари другия!

Всеки боклук, миришещ на Батков трябва да бъде изринат заедно с гробокопача на "Левски". Както почти винаги симпатиите на дир.бг са чиста проба сплав на етично невежество и слугинаж. Казват му от отчивост автоцензура.

"учтивост", колега.