Любо Пенев: Нека критиците седнат на моето място

Селекционерът на България Любослав Пенев даде пресконференция преди предстоящата евроквалификацията между България и Малта в неделя.

Обратно в новината

Коментари - Любо Пенев: Нека критиците седнат на моето място | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

E духайте супата ве

Квалификации - мачове - 13; победи: 4 (Малта - 2, Армения - 1, Азербайджан - 1); равни: 4; загуби: 5 Италия - 2:2 Армения - 1:0 Дания - 1:1 Чехия - 0:0 Малта - 6:0 Дания - 1:1 Италия - 0:2 Малта - 2:1 Армения - 1:2 Чехия - 0:1 Азербайджан - 2:1 Хърватия - 0:1 Норвегия - 1:2

Веднага, ставаш ли??

ЛЮБОСЛАВ ПЕНЕВ - ПРОСТ ЧОВЕК С ГОЛЯМО САМОЧУСТВИЕ, НО БЕЗ ПОКРИТИЕ. ИМА ЕДНО МЕРИЛО ЗА ТОВА КАКЪВ ТРЕНЬОР СИ - РЕЗУЛТАТИТЕ НА ОТБОРА, ВСИЧКО ДРУГО СА ПРАЗНИ ПРИАЗКИ. ЗА ЗАПЛАТАТА КОЯТО ПОЛУЧАВА, МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ, ЧЕ РЕЗУЛТАТИТЕ СА ПЛАЧЕВНИ.

Изгонете този палячо, това недоразумение, това палячо.

Сега напълно разбирам уевскарите, когато не понасяха гъзара Сираков. Пенев е нагъл тип и винаги е бил такъв.

На "чичовото" някой трябва да му обясни,че като не иска и не може да се справи,трябва да отстъпи.Критиците за това са критици,за да критикуват,а на него ако не му харесва ,да се махне.А критиците затова не сядат на неговото място,защото ще ги критикуват.Така,че Любо,не си ти човекът който ще казва кой да седне на твоето място,просто като не можеш "Духай супата"Нали така беше!?

Ама много плямпаш бе чичовото.

Критиците няма да ти седнат на мястото, а по-заслужили и доказали се специалисти. А ти, духай супата.

Цесекар съм, но така и не разбрах става ли Любо за треньор или не. Но в срещата с Норвегия се убедих, че не става за възпитател не само на национални футболисти, а дори и на начинаещи деца. Защото за да имаш авторитет, трябва да притежаваш характер и МОРАЛ. А Чичовото се издъни ЗАВИНГИ в очите ми, оставяйки на пейката най-добрия БГ треньор, за да пусне синчето на началника си, непомирисвало мач от 1 година. Нещастен нагаьденец! И седнал днес да се прави на велик пред журналистите. Рабира се, главния виновник за все по-пропадащия футбол в БГ е Перуката! Но и Чичовото да си ходи веднага, защото се оказа долнопробен слагач и блюдолизец!

Извинявам се! Да се чете "най-добрия български ВРАТАР"

тараторе(студена супа не се духа в нея) всеки които седне на това място ще е много по добар от теб.

Покзателно бе, че вместо вратар спасил дузпа на Роналдо, сложи вратар, който цяла година си търси отбор и не е вардил в никакъв важен мач! Даже Верона го пусна да варди само за един мач от италианската купа, но като му напълниха мрежата, се отказа от него! То беше ясно, че в Норвегия целият национален отбор трябва да стои назад за да му варди гащите! Един нападател да излезе срещу него и му вкарва! Че и пак! Не се пеняви повече срещу журналистите - мачът с Норвегия те изложи! И Боби перуката те предаде (за да му продадеш доходно закъсалия син!), а сега те пази - та затова, моля ходете си заедно! Боклуци сте!!!

Любо, въобще не се прави на ощипана госпожица, защото стоиш на това място само защото чакаш оферта от Испания. Ако се разкараш сега, нямаш шанс да те вземат във Валенсия или другаде там. Поведението ти не е мъжко, не е българско, не е почтено. Ти използваш статута си на национален треньор само за да те забележат в чужбина. Иначе се напълно пробит като такъв.

Г-не Любославе, който и да седне на твоето място спокойно може да постигне твойте "успехи". Вие господине доказахте, че всеки може да е селекционер на т.н. Национален отбор. Жалък некадърник.

Е как да седнат, като не ставаш. Бъди поне веднъж в живота мъж и се разкарай. Ясно е, че за нищо не ставаш. Пробвай нещо друго. Не забравяй да вземеш и перуката, че ни писна от него!!!

Да си гледа кухнята и да си духа супата.

Ха, 40 лева за билет ..... ха ха ха ха ха.....даже и по телевизията няма да ги гледам. Ако не са чужденците в българското първенство та поне леко да навява на футбол щях да си помисля че сме открили нов вид спорт. И да престанат професионалните клубове да искат нещо от държавата. Държавата може да финансира само масовият любителски спорт. А като не могат профи клубовете да се справят ще караме без футбол, голяма работа. В началото преди сто години как сме имали футбол. При това по време на войни.

Ами ще седнат,като нищо не става от тебе

Ми разкарай се,давай оставка,махай се , ако си мъж!

Прав е Любо!Който не го харесва,,да духа супата,,.....Ха,ха той е доказал,че не става за треньор!

Пеневата чета съсипа българския футбол; бяха страхотни футболисти, но не стават за треньори и мениджъри. Най-добрите футболисти в България са чужденци, а българите стават все по-малко...

Ми дообре! ИСКАМ ДА СЕДНЕМ НА ТВОЙТО МЕСТО БЕ! щи кажем кво ше правим: К.р за периката и забрана на никито да доближава отбора. Сичките изфърчат. Ше ходим да гуедам б и в групите. Пускам състава дет съм харесал да играе квалификациите и ако не ми аресат ги прибирам суед 15 минути. Само да видим мърдосване и лигавене..... а да фифя, фафа, фуфа и уефа да си гуедат работата. Да видиме нема ли да има игра и шоу, я мърдатов и супарев?

А не бате(чичо) АЗ КЕ СЕДНЕМ!!!!