Коментари - Кобра, всичко вече е в твоите ръце! | Корнер.dir.bg
назад

Кобра, всичко вече е в твоите ръце!

Българският боксьор Кубрат Пулев ще премери сили срещу световния шампион в тежка категория Владимир Кличко в най-важния мач в кариерата си до момента.

Обратно в новината

Коментари - Кобра, всичко вече е в твоите ръце! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 133

Сержант Кобрети,настъпи момента.Сега ти ще се качиш на ринга и ще покажеш това,което те доведе до тук.Ти ще си победителят защото ще дадеш всичко от себе си.Освободи се от напрежението,от обстановката и се остави на инстинктите си.Ти си Кубрат неслучайно.Успех,брадъре.

Дори и да загуби Пулев което ме съмнява, пак ще се срещнат на ринга и то в недалечни времена. Това, че е на тази сцена е ОГРОМЕН успех за този спортист и българския бокс! Успех на българския лъв!!!

На всеки му се "намира Майстора". Кличко не може да бъде изключение. След като съм свидетел на епичната история Али/Клей/ и Фрейзър, без да претендирам, че съм запалянко, се надявам Тази Вечер този "Майстор" да се появи. Кубрат, ти си следващия Шампион и дано тази Вечер и Майстор. Успех.

Подкрепям Пулев. Считам че всеки който се счита поне малко българин трябва да го подкрепи. И дори да загуби мача ние останалите негови сънародници трябва пак да го подкрепим и вдъхнем сили за нови изяви.

kato edin sulio i pulio sam zalozil za sulio ama shte vikam za pulio.

хайде малко остана докато Кобрата разбере че Кличко не е лъжица за неговата уста и напълни гащите. " Този постер доказва, че емигрантите са по големи патриоти." хаха смях имигранти те са робите на Европа, 99% са слуги и вършат най мизерната работа . И тоя се бие за Германия нищо общо няма с България събудете сеееее , хахаха

Да не му вземат поясчито на нашия че да остане ...

Да ,ама не

кобра,абе антреа хърка.

Не е редно българи да плюят Кубрат и да му желаят загуба. По добре замълчете нещастници. Все пак той е един от нас. Успех Ку брате, победа!

Този постер доказва, че емигрантите са по големи патриоти.

Патриотът драги стои в РОДИНАТА си и въпреки трудностите не я напуска, а се старае да работи за нейното благо! И не от чужбина да рони сълзи и да слуша "патриотична" чалга, когато някоя Кобра се млати, Кама псува, или Пача се бори.

бе ти в кои век живееш?

нека дари парите на бедни ако е един от нас и такъв патриот дето се прави.

Е то сладка работа бе, да го плуете по форумите, пък недей си боже да спечели, да даде парите на бедните...Мръсно племе сме българите, колкото и да не искам да го призная...

още ли не си станал човек?

Живеем уж в свободен и демократичен свят, където всеки има право на мнение и избор. Не ти преценяваш кое е редно и кое не, а всеки сам за себе си. Хора всякакви, причини най-различни, без да навлизам в повече подробности.

Победителят в този мач е на 99.9 % Кличко, няма какво да се залъгваме, става дума за много пари, а Пулев няма сериозен гръб.Според мен ни очаква грозен мач ( като всеки на Кличко в последните 10 години), не 1 или 2 нечестни отсъждания срещу нашия и т.н. Единственият му шанс е да го свали на земята, защото по точки просто няма кой да му даде победа.Все пак не ме разбирайте погрешно, ще подкрепям Кубрат, защото е от малкото истински мъже в тази държава, просто мн други обстоятелства пречат... УСПЕХ КУБРАТ !!!

Кобра, когато Пичко стъпи на ринга заключи вратите да не избяга и този път ;)

Спрете коментара на Петър Василев - Петела. Когато Петела е коментирал български спортисти, винаги сме губили!

Кобра , дръж го на средна дистанция ,маневрирайки от ляво ,отдясно и чат пат го подпирай с ляв прав, омаломощи го ,да се измори -до 9-10 рунд и след това си Ти...!Нокдаун, нокаут и край -той е до там....!Успех...!

Успех на нашето момче! Играй с главата си и ще победиш! Можеш!

кличко ще размаже пулю пулев, защото е по-умен

По-малката сестра, на Виталий, Владимир Кличко е намислила коварен план... със сложни стъпки от аржентинското танго се надява да разсея Кубрат Пулев и така да го расмее, че да не може да и напълни канчето.

само не знам защо Кобрата се е захванал с оная КоВра- Андрея? Само му размътва мозъка с чалга манталитета си.

Гмуркай се в камиона и без това нищо няма да разбереш.

Пич, ти си квадратен! С тези размери си като голяма табуретка! Направо си карикатура.

вземи презервативи пулев. голям си за бременности.

само да не паднеш на първи рунд пулев. ако издържиш един рунд си победител за нас. зад теб сме.

Само трябва да не тръгва веднага в атака. Нашият трябва да разиграва Кличко в началото, за да го умори, все пак Кобрата е по-млад. Гледал съм Кличко, той играе бавно в началото и към края бие уморените си съперници...После Кличко има предимство с по-дългите ръце, гледах го срещу Поветник. Като се измори, обаче сваля гарда, тогава е моментът на Кубрат, с два, три удара ще го свали.

Бе и вас като ви гледат 100 млн. елате и ми се обадете. Това е изключителна реклама за България...Кобра, две ракии, една шопска и ти си.

днес е празника на жените. има да падне кръшкане

Много ми се иска Кубрат да победи! Дано срещата премине по възможност в спортсменски дух без инциденти и контузии. Да затаим дъх и да стискаме палци за България!

Линк към последни прогнози от световните боксови експерти link

тежа 140 кила и съм висок 186 Абе ти вярно си много тъпо парче.И наистина си вярваш че ако излезеш срещу световен шампион в тежка категория ще го разбиеш.Не бих искал да те разочаровам но си около 40 кг от теглото с което би бил във форма.Сигурно трудно се движиш но иначе ще биеш световни шампиони.Евала.От Перник си нали?

186/140 - че ти си направо прасе бе

Gledali li ste kak po vreme na koncert ,tanciorite opipvat Andrea po krakata ,bedrata i cqloto i tqlo

Милото... яко като биче и почти толкова умно.

Не си се бил с боксьор, то е ясно. Опитай някой път.

Абе, кой ти е дилъра?

Верно сте големи малоумници. Вързахте се точно като боксьорчета.

Кубрат няма никакъв шанс да победи.По добре да пуснат Любо "Чукът" да пребие украинеца и да му отреже ушите.

Със сигурност е по-добър и от двамата

Я си гледай вмирисания квартален фитнес където си бог с твоите 130 кг от лежанка,пий си химията,гледай лошо и си мисли че цял свят трепери от теб и не се опитвай да мислиш на глас или в писмена форма.Ти толкова си голям и във фитнеса,щом изобщо можеш да съчиниш подобна глупост че щом вдигали 130 кг ще ядат бой от всяка гледаща изпод вежди батка.Ти нямаш елементарна представа от мускулатура и подготовка бе,дори е осъзнаваш какво си написал.Ти си извън всякакви стандарти и най-вероятно не просто си тъп ами имаш и някаква клинична форма на ниска интелигентност,примерно имбецил.

Спечели правото да участваш в томболата "Най-голям дебил в нета". Имаш шансове за голямата награда - дясно кроше от Кубрат Пулев.

Ей такива смешници като теб са най-тъпите парчета.Вдигали 130 кг от лежанка т.е хърби и ще ги спука от бой всеки фитнес маниак.Не брато,не съм сигурен че вдигат дори и толкова,а само да ти кажа че съм виждал боксьор в тази категория да тренира с 60 кг на лежанка той по твоите критерии сигурно яде бой по 2-3 пъту на ден.Защо като сте прости и си нямате понятие изобщо даватемнение.Ти ако си някой скован от тежести малоумник дето се мисли за страшилище защото вдигаш примерно 100-120 кг излез на ринг с един който е например 4-и или 5-и в България и залагам че няма да изкараш и един рунд.По тъпата ти логика Арнолд Шварценегер трябваше да е поне 15 години поред световен шампион по бокс без никаква конкуренция.Леле колко си прост.

Най-оптимистичният изход на тази среща за нашия е победа по точки. Какъв нокаут, какви пет лева?! И то на Кличко? Това да не му е турнира "Странджата"?

кобрата накрая да не стане малка опечена змия)))

Страшна драма, страшен цирк. Боксът е станал като кеча... Истината е, че Кличко е изключително интелигентен боксьор и на Кубрат ще му трябва пълна мобилизация, воля и малко късмет, за да победи. Шансът не е голям, но пък това би направило победата още по-сладка. Успех.

Булгаропитека ще се млати с някакъв кроманйонец а останаите българопитеци умират от кеф и им се разтапя сърцето от умил към родината .. Ах колко съм трогнат....

А, пък псевдоинтелигентът , ще се дуе като пуяк до пукване в заблудата си, че безродник значи гражданин на света, и че интелигентността е единственият критерий за стойността на човека.

Ъъъъ.... последното е наистина вярно..

Пичове, дайте идея на кой сайт може да го гледам мача, че аз съм наистина далечко. Само идея на кирилица, аз ще го намеря. Благодаря предварително!

гонг.бг/лайфстрийм

Благодаря Тони!

на латиница - спортлемон.тв , от категориите избираш - друг

Успех, Кубрате! Всички българи в Родината и по света ще бъдат с теб с цялото си сърце довечера. Успех!

КУБРАТ е част от нас, и ние сме част от него,за това по нормално е да искаш да успееш, вечния песимизъм и отрицание ни измъчва и пречи много.

Не познавам ни единия ни другия, пожелавам победа на по-добрия. Нали е уж спорт - не че мога да го гледам, дивашка работа е как двама се млатят докато единият причини повече мозъчни сътресения на другия.

.

Успех!

КУБРАТ - Българите навсякъде по света сме за теб стискаме ти палци и ни най - малко не се съмняваме в това че си по - добрият и ще победиш Кличко днес. PS Имаш красиво пра Българско име ! PPS oт мен Размажи го на ринга този мало умен също като брат си, кмет на Киев Укроп-итек Освен че си по - силният си по повече начетен и умен.

напред пулев, с теб сме. ще викаме тази вецер за теб в хамбург и ако трябва ще помагаме. това е голяма рекламе за булгаря. оня е с далги раце, но ти си с балгарско сарце. успех.