БФС уволни Любослав Пенев

Любослав Пенев е освободен от поста си национален селекционер. Това реши днес единодушно Изпълнителният комитет към БФС на своето заседание.

Обратно в новината

Коментари - БФС уволни Любослав Пенев | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Олигофрените запалянковци събличат най-способните треньори в България,а бандитите функционери ги уволняват.

браво

Трябва да изгонят не Пенев, а Перуката.

Разбира се, тоя колко още иска да властва, вечен ли е? Като не вървяват нещата що не си тръгне и той, боклука

Чичовото да духа супите сега. За друго хич не става. Слаб играч беше и още по слаб треньор излезе. Да се благодари на чичо си от Горубляне, който извади късмета да бъде треньор на най добрите футболисти, които България е имала. След уволнението на чичовото да разпуснат и националния отбор и да обявят фалит и забрана на футбола в България. Най добро сме в завистта и плюенето и да продължаваме да развиваме само тези спортове!

Глупак!!!! Прочети му биографията като футболист!!!!

Долу ръцете от Пенев!

Бг футбол спрях да гледам преди 2000, но чат пат зачитам новините. Винаги като помисля, че не можем да станем по-зле и ставаме. Само психично болен може да гледа бг футбол за удоволствие. Ние ставаме единствено за черно тото, нищо друго.

За жалост реалността почука на вратата по скоро от колкото си мислех! Преди време написах пак във форум че ще сме доволни на равенства с джуджета и това стана реалност. Докато тия марди дето си мислят че играят футбол не се стегнат няма как да стане.Попов Тонев И неизвестниците да се махат. О забравих те игараят редовно в отборите чудовища Кубин Карлсруе и прочие втора девизия на еди кво си,,,,,,Смешници бяхте и си останахте жалко за Пенев харесваше ми.Играх като малък и в Левски и ЦСКА такава корупция нямам думи само по връзки стават нещатата затова нищо не става продай купи вземи смешниииии стеееее ама многооооооо

Конят като е куц, когото и да сложеш за жокей, все тая ще е. Перуката да си обира крушите и протежетата от БФС и да иде да се скрие в дън-земя, че като се сетя как негодуваше срещу "некадърното" управление на Батето, лошо ми става! Сега големият!!!!! Иван Славков го гледа откоре и се залива от смях! Както казах погоре, когато конят е куц, става само за салам! Михайлов, засрами се бе, ПОМИЯР!!!! До кога ще обвиняваш други за собствената си некадърност!?!?!?!?

От Любо подобър нямa,дa нaмерим

Аз съм левскар и не обичам чичивото,но но ако трябва да избирам заставам зад него,с тези ритнитопковци никой не може да оправи българският футбол,те толкова си могат.Вече български футбол не гледам.

А оня с пластмасата кога ще го махнат и него?

Тези некадърници колко треньора трябва да уволнят? На Ивелин Попов мястото му е в Турция, където го прати Гришата преди известно време, след поредица негови издънки. А мача с Малта е равен за да махнат Любо Пенев. От махалата да се съберат 11 човека ще бият Малта. А то кво стана - Гаджев прави дузпа, Попов пропуска дузпа. Правете си изводите сами, преди няколко дни излезе статия за поведението на тия двамата.

БРАВО ПЕНЕВ, ДОБЪР ТРЕНЬОР СИ ТИ! ТЕБ ТЕ ПРОВАЛИХА ТАКИВА КАТО НИКИ МИХАЙЛОВ И ИВЕЛИН ПОПОВ. МНОГО ОТ ИГРАЧИТЕ СА ВИНОВНИ

Да хванат някой на 4 часа за минимална работна заплата. няма смисъл да се трошат повече пари.

Прав си, да сложат някой, който води в момента клубен отбор и да осъвместява двете работи. Не е нужно да е някой доказан треньор, дори ако е от по-малък отбор ще е по-добре. И да получава символична заплата, защото работи за националната кауза! Никакви светила не са нужни, видя се че няма матерял и сме на нивото на Малта, Азербейджан и тем подобни.

Другите отбори ще се сърдят. Треньорче от Б група трябва да е.

...това е заговор на двете мутри домусчиев и стефанов.... подкрепена от останалите мижитурки... и всичко е само за кокала... питам: как се гледа в чужбина когато ние направим изненадващ успех на техен терен???!!! ... ами случва се... срещу Малта играха но не вкараха... това му е хубавото на тази игра... има изненади....питам още: а перуката вечен ли е???!!!...явно той ще бъде следващия... мижитурка... мутрите пак ни яхват... то всъщност те никога не са спирали...

Не случайно хората отдавна не гледат български футбол.За това не е виновен Любо.БФС са доказани, повтарям, доказани престъпници.Който искайте слагайте! Сложете ония дето го събличаха.

Пеневата чета-кога ще чуем нещо подобно с някой треньор!

Нека играчите си признаят кой им нареди да играят така, защо нямат амбицията да защищават името на Родината си, Любо е коректен и му пожелавам да намери добър отбор, в който да се докаже.

...домусчиевските играчи стоят зад саботажа... кой???!!!... дето постави и друг рекорд в Шампионска лига: загуба от Базел с 4:0... що не си смени треньора сега??? ... нищо Пенев е човек и професионалист с авторитет... но незаменими хора няма... жалко... Пенев можеше да мотивира играчите да изненадат Италия, но нейсе... задрасквам посещения на нац отбор и на Лудогорец... а, като стана дума очаквам петица минимум срещу Ливърпул и Реал... тепърва ще има срам за мутрата от разград... и селянин от дойренци...

еее дайте да го утрепем този Домусчиев, та да им олекне на тия дето ги дразни. И да закрият отбора, не е честно да бие Левски и ЦСКА, :)

То като го отстранихте голяма работа свършихте. Толкова си могат играчите.

кой им разреши на бездушниците да играят на терена? любо. кой им определя тактиката? любо. кой е виновен ако нямат мозък да я спазват? любо. кой им гласува доверие на същите отново да играят след като се издънваха всеки път? любо. и кой ще понесе отговорността? ми, кой да е ...

Кой избра Любо? жокер: един дето му викат Перуката.

Прав си.Като няма кой да играе,няма значение кой ще е треньор,все така ще се излагаме.