Юрген Клоп фаворит за поста в ”Ливърпул”

"Ливърпул" на Брендън Роджърс върви стремглаво надолу в таблицата за класиране във Висшата лига, а в Англия започнаха спекулациите за смяна на треньора.

Обратно в новината

Коментари - Юрген Клоп фаворит за поста в ”Ливърпул” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Катар, Абу Даби, Дубай и Чукотка са изстискани за пари за футбол. Надявайте се на Оманскиа фонд, че да живне пак отбора

А френската пияница Бенитез? Тоя съсипва Наполи, но къде по-постеппенно и иска да се повръща при жената и децата в Ливърпул.

Как Клоп, какво е това безобразие, как може - вземете Любо Пенев. Той не иска да напуска националния, но мозъчния тръст на БФС така реши. Ако не друго цял свят ще се забавлява с отбора, а и с отбори от Малта няма как да играе Ливърпул.

пълна чистка начело с брендън и стивиджи. тоя отбор ни се води, ни се кара- пълна безтегловност. имат време да спасят сезона, но трябват умни и дълбоки промени в кратък срок.

Оставете по един вестник от английското издание, отворен на новината, във всяка стая на гостуващите футболисти. Малко да им въздействате психологически!

Няма д абарат Клоп. Него го пазя за Ман Юнайтед, като разкарат холандския малоумник

То си личи кой е малоумник! Юнайтед, след тотална промяна на схемата си на игра, са на 4-то място, на 5 точки от 3-тото и на 6 точки от 2-рото място. Доста тъпо изказване!

холандският репей се движи против традициите в Ман Юнайтед. Не може да похарчи 5 тира с пари и да има по-малко точки от моналата година. И за капак - тотално не разбира манталитета в Английското първенство