Коща отвърна на Пенев: Г-н Любчо, къде са парите

Членът на изпълкома на БФС Емил Костадинов отговори на нападките по негов адрес от вече освободения селекционер на националния отбор Любо Пенев.

Обратно в новината

Коментари - Коща отвърна на Пенев: Г-н Любчо, къде са парите | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н мързелив сопол дето живуркате заено с престъпната дрога Лечков в БФС-като сте големи футболни специалисти станете треньори на националите и взимаите парите на Пенев и гонете резултати-стиска ли ви?

Хубава работа, ама циганска( българска)!!!

Едно време беше казал който не ме харесва да духа супата.Сега той издуха супата,ама като погледна 20 години всички го духаме.

Интересно, кой накара Любо Пенев да започне да приказва глупости за Костадинов и Лечков ??? Пак ли некакви мутри и доносници ??? Да не са някакви шофьори и пазачи, давали заеми на Пенев, с огромни лихви ??? И не са ли тия, хората, заради които в България няма футбол от 10 години. А вече няма и български футболисти.... Отборът отпадна почти, и който и да е треньор, едва ли ще може да ни класира за Европейското първенство през 2016 г.

Ах как мразя такива приказки. Не казвам, че не са истина. Ама всеки здравомислещ и морално стабилен човек няма да назначи на някаква си длъжност човек, за който знае такива работи. Или ако ги разбере по-късно веднага ще направи постъпки да го уволни. Защо го държахте толкова години господин Костадинов? Защо въобще го назначихте? За какво сте на такава позиция ако не можете да направите нищо от нея?

Не вземам страна,но знам и видях многократно как бащата /вече покойник/ на Емо Костадинов се мъчеше и работеше като ОБУЩАР.Оплакваше се ,че не му помагат. Работното му място бе на ъгъла на ул,,Коста Лулчев" и бул,,Ситняково". Близо до магазин ,,Фантастико"Да оставиш баща си при тези пари?Не споменавайте този ,,герой от 1994г".

Моля за извинение ,ъгъла на ,,Коста Лулчев " и бул,,Шипченски Проход".

Руиз

Зная тази обущарница. Там си давам обувките на поправка. Не знаех, че там е работел бащата на Костадинов. Пък аз общувам само с лицето ,което взима и дава поръчките.

Пеневата чета се оказа една сган от некадърници и тарикати. От тук можем да си направим извода ,че успехите '94 са случайни

Абе абдал на колко години стават случайности муха непотребна?!!!!

За трети път: нямаме материал.

Гн Любчо,Гн Коща не ме интересува кой какви пари е взимал и как,не ме интересува кой какъв е в Уефа някъде другаде,не ме интересува кой е вкарал гол преди 20 години(това му е била работата,и му е били платено многократно.Интересува ме че "футболистчетата" и вие бе си вършите работата и за никакъв не ставате.ВИЕ СТЕ СРАМ и ПОЗОР ЗА МАЙКИТЕ И БАЩИТЕ ВИ.

Емо,защо,чак сега си отвори устата за да кажеш отчасти какви са проблемите с Пенев.Ние знаем,че Пенев пускаше парашутисти,които не са играли мачове в своите отбори,но под натиска на Боби Михайлов той позволяваше на такива хора да играят,включително и на Ники Михайлов,където и в Левски не го искат.Но всичко си има цена.

Никакъв футбол няма да има в България, докато не се махнат всичките тъпанари от "Пеневата чета".

За нещастие Бай Ганьо е прав - всички са маскари. Всичките не стават.

всичките от бфс са глупави за ъправници,типично по балгарски. кои е подписал договора на пенев? всички ги знаем колко струват,и когато им кажеш истини се засягат,те си мислят че като са станали 4-ти през далечната 9чг са велики *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

га яди кифтетата ни рива... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тез и футболисти били много прости! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

освободете футболния съюз за по-достойни хора !

zeddd

Какво означава как си бил взимал заплатата? Нали имате договор. Не знаеш ли как си я взима? Но май казаното от Пенев си е истина, та сега Костадинов не знае къде се намира...

Момчета,вие бяхте героите от САЩ-94.Народът ви посрещна като национални герои.Повечето от вас играха в именити европейски отбори.надявам се,че сте прихванали от европейският манталитет.Всички виждаме нивото на футбола на клубно и национално ниво.Стига сме поставяли нереално високи цели и после само да се нападаме.нека да пропуснем няколко големи форума ,но да поставим здрава основа за бъдещи резултати.Тези които обичаме футболът ще ви разберем,останалото са само махленски изпълнения!

Не е истина, как се троши държавна пара......а, народа чинно изпраща sms-и за спасяване на нечий живот....

zeddd

Е айде сега, глупости. Бюджета на БФС не се финансира от държавата.

Моят пък е по-голям.

н-н Любчо им разката фамилията на смешковците в БФС и около него.

Ще си изкарате кирливите ризи пумяри.

ВСИЧКИ СТЕ БОКЛУЦИ!!!ВЪН ОТ БФС НАЧЕЛО С ПЕРУКАТА,ОБИЦАТА КМЕТЧЕТО ОТ СЛИВЕН И ОСТАНАЛИТЕ УТАЙКИИИИИ!

Като чета ,Любо Пенев изобщо не споменава Боби Михайлов,а само цесекари.Дори споменатия Домусчиев е всеизвестно,че си е цесекар по природа.Лудогорец е едно от предприятията му.Няма дума и срещу Сираков..и той е от изпълкома. Червени врътки,разберете,че от Стоичков и Пенев треньори не стават.Това са хора които държат най вече на своя интерес,но интересно,кой и защо даваше такива пари и прие тази неустойка?

Не е зле да прочетеш статистиката на Стоичков като треньор на националния отбор....

Да се чуди човек как сте станали 4ти в света по футбол. Явно е било голЕм късмет!

С голям треньор!

Станаха четвърти,защото чичовото го оперираха и не игра,а ако беше играл бързо щяха да си дойдат,но ако си спомняте прословутия мач с Франция,където Пенев подаде на Костадинов за да вкара гол,то това беше единствената добра проява на Пенев и добре,че Стоичков игра и за него та хората го видяха,но щом не игра за Световното,значи е имало Господ.

Ами с феноменална игра. Едва на това световно видях по-зрелищна атака (гола на Ван Перси с плонж с/у Испания) от атаката с/у Франция, когато Пенев подаде в движение на Коща и той уцели паяжината. Обаче, тренерството е съвсем различно и трябват други качества, които също трябва да се тренират.