Боби Михайлов призова: Спрете тази ”дискусия”

Президентът на БФС Борислав Михайлов излезе с изявление след публичния скандал между бившия селекционер на националния отбор Любо Пенев и членове на Изпълкома.

Обратно в новината

Коментари - Боби Михайлов призова: Спрете тази ”дискусия” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

заедно с пената трябва да си ходите всички от бфс - е.хте м.йката на бг футбола - стига вече

България и конгреси......

Некадърник!

И защо да спре "тази дискусия"? За да не излязат още гнили неща отдолу ли? Минаха годините, когато ни казвах да спрем да говорим. Сега живеем в друго време и няма да си мълчим. Да си затваряме очите пред явните провали. И Вашето управление , г-н Михайлов е такова. Колко пари от БФС отклонихте, за да спонсорирате трансферите на Николай. А той милия само за чалгаджийки мисли. Футбулът не му най-голямата страст. Не му се и отдава много. И за това ли да спрем да говорим?

а, какво ще кажеш за практиката на траките по нашите земи,многознайко?

А бе, Перукан, ти като си толкова принципен защо уреди Малката Перука за трансфер в Твенте да пази с шпагати , при положение че Божидар Митрев беше класи над него? И защо му покри катастрофата, когато пиян уби човек на магистралата с твоя джип? Вие сте Перукани за трепане, не за уволнение!

ОСТАВКА!

Боби гнусен плужек ти е.. майката на родния футбол. Отивай си и вземи с тебе и онзи нехранимайко, малката перука.

Не, "спрете", а просто " си отидете" !

...за танцовите ми...ъъъъъ...управленските способности...

Винаги съм мислил, че на изборна длъжност до 2 мандата. Кой каквото може да направи за 8 години, ще го направи. Ако не го направи за 8 ,няма да го направи и за 80. Същото е и с волейбола. И него го съсипа Лазаров, така както Михайлов футбола.

МИХАЙЛОВ ЗА КАКВО ЛАМТИШ БЕЕЕЕЕ , ПАРИ ЛИ НЯМАШ , АКО ИМАШЕ МААААЛКО МОЗЪК ЩЕШЕ ДА ИМАШ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ГНОМЧЕ САМОВЛУБЕНО

На времето ти говореше , че ще направите чудесии за Бг-футбола,ако смените Батето.Сменихте го ...Е...и...???

Направиха чудесии. По-зле никога не е било и отива на по-зле!

Ти ще си до края на живота си президент на БФС.Всичките делегати на конгресите ще гласуват винаги само за теб защото са некадърни лапачи и се страхуват,а и не искат нещо да се промени!!!

Втора поредна квалификация без успех.Вярно е.А какво е постигнато откакто ти си президент и не само за националния отбор,а за футбола в Бг въобще?

Това, че си избран на конгрес незначи да си вечен. Добре би било с оставката на националния треньор и ти да си ходиш. Футболът ни под твое ръководство е пълен провал!!!

От ритни топковци менаджери не става.

Спрете, спрете, ама вижте какво става и с младежките формации. Тази перука и другите кандидат перуки таковаха майката на футбола за 20г. напред.

Най-добре е нищо да не се дискутира в тази държава. Батето май беше 100 пъти по-добър от тези. Поне не беше против дискусиите.

Батето освен че беше пич, беше и умен.

И това е причината да се алкохолизира. Щото е умен. И само по този начин може да изтърпиш вродената тъпота на масата и претенциите и за интелект.

А Перуката кога ще си ходи ?

ще си ходи веднага щом спрат коментарите... затова призовава да спрат, но се надява да не... сега е момента да ги видим какво са всъщност!