Гонзо: ”Левски” се превърна в спонсор на БФС

Треньорът на "Левски" Георги Иванов - Гонзо заяви, че "сините" са се превърнали в нещо като спонсор на БФС с оглед постоянните наказания за вековния клуб.

Обратно в новината

Коментари - Гонзо: ”Левски” се превърна в спонсор на БФС | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв рядко срещан простак следва да си, за да направиш, това което той стори в мача с Ботев! И как за същото в Испания наказват за 9 мача, а тук за един. И този пак се оплаква. Вината е в БФС, защото не възспира подобни простаци. Затова и Левски не успява в Европа - играят, като най-грубите тимове в България, а това в Европа не минава. Батков следва да го накаже тоя - не може от треньор на Левски подобни действия. Срива и последните достойнства на името на този велик отбор.

Ами овладейте си гаменчетата по трибуните! Най-вече заради тях си патите! Няма мач на който да не направят глупости! Да не говорим че половината сигурно не си спомнят че са ходили, а целта им е била да направят някоя простотия.

Това същият гонзо ли е, който най-спортсменски спъна противников играч или някой негов клонинг? Забелязвам едно странно съвпадение на факти: 1. Футболът ни се напълни с абсолютни некадърници, изживяващи се като футболни специалисти; 2. Има кой да им го позволява; 3. Не можем да спечелим срещу Малта на собствен терен; 4. Иртиш, Мура....

Защо не направят А група само от 2 отбора- дъртакът Левски и варелите Ама сигурно пак ще се оплакват ,ако не могат да бият втория отбор.Но ще им е сигурно участието в ШЛ или ЛЕ/като за ЛЕ е 100%/.Нищо ,че няма да им стигне един вагон да си превозят головете/.Виждал съм и други треньори,и то големи имена, да стъпват на терена, но не и да се опитват да спъват противниковите играчи.А за плача-не сварвате да си изтриете сълзите,постоянно ревете,точно като дърти бабички.

стига рева ве некадурник *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Онзи ЕДИН отбор не олаче само, ами и ЕБЕ юбиляри. Защото НИЕ СМЕ ЦСКА, а ВИЕ КОИ СТЕ?

Гонзо столипиновски с циганските си пинизи, нищо изненадващо.

А половината А група се превърна в кръводарител и реаниматор на Левски.

Че на кой не му е ясно, че гей мафията е най силната мафия в България и Света. Вижте действията на ЦСКА, и цялото им ръководство начело с вечно хленчещата и плачеща вдовица за к.. . Като всички пед..и, цигани и турци се оплакват от всички институции в страната за геноцид срещу тях. А всъщност са най облагодетелствани от останалите нормални хора. Преди всеки мач ревът, крещят, изпадат в истерии точно, като гейовете. БФС им виновно, съдиите са виновни, Бойко им виновен и цяла Европа е виновна, че са обърнали резбата. А в действителност, БФС е на ЦСКА, парламента също, цялата система работи за тях. ,,Левски" не ревът и не се оплакват и приемат всичките извращения на федерацията и съдийската комисия, като мъже. Много други отбори също. Но комунистическото отборче е маминото детенце на държавата от както Милко Балев го създаде. Някой да ми каже кой друг треньор и отбор преди всеки мач започват неистово да ревът, истерично да пищят, как са им назначили лош съдия, който мрази ЦСКА. Че някой обича ли ви вас бе прасета??? Вие за обичане ли сте. Освен група малоумни фенове. Истинските почитатели са възмутени от пед....ките ви изцепки. Боби засрами се! Язък, че всичките ти родители и пра родители са левскари. Но не бяха предатели, макар и да играха за стотинки. Ти се продаде на комунистическите прасета! Ти не трябва никъде да казваш, че си левскар. Ти си скрит цесекар.

Гонзо,абе тъпо парче си.

Цялото експозе на "манекена" бе сълзливо, сякаш написано от Тити. Сега пък му пречи ЦСКА. Ако иска да е треньор, да работи като такъв, във ФК"Левски". Ако е по-лесно да преследва позастарели манекенки, прав му път, да не позори повече името на Апостола.

ОТ УСТАТА НА ГОНЗО САМО ГЛУПОСТИ СЕ ЧУВАТ, А НИЕ ИСКАМЕ ДА РЪКОВОДИ ЛЕВСКИ

Говньо се оплаква като циганка.

Не е достигнал още недоразумението от с. Плоски Стойчо

Много се излагате. Шефовете в БФС са левскари и цесекари.И Левски реве от него ,за ЦСКА да не говорим.Каквото има, разберете се бе хора.Сега БФС виновно,че не дава на Гонзо да влиза като дванайсти играч,че не разрешава феновете на ЦСКА да хвърлят камъни по противника,ами баси и ограниченията и 500 лева сякаш влязъл в забранена улица.

От Левски съм но явно не съм лупенизиран като "верните" фенове от агитката! Ходим със страх на мач това са престъпници! Не виждам мистър чалта -Гонзо кво се пъне! Пак тъко се разминават с наказанията! И същото важи за "верните" фетове на ЦСКА - лумпени, верните "фенове" на Ботев и Локомотив ПД СРАМОТА! Заради "ВЕРНИТЕ" агитки нормалните хора ги няма по стадионите! БФС ДЕЙСТВА МЕКО И НЕРЕШИТЕЛНО!!! ТРЯБВАТ ЯКИ ЕВРОПЕЙСКИ ГЛОБИ!!! ДВОЙНИ ГЛОБИ ЗА ОТБОРИТЕ за да се научат или да фалират! аман от гамени!

Много си прав,но срещу идиотите първо трябва да застанат ръководителите на клубовете.Не го правят и затова не се надявайте нещо да се подобри.Спомнете си как когато олигофрените съблякоха Петев,всички от ръководството на Левски се изказаха в подкрепа на тая върховна простотия,която беше коментирана цял месец във футболна Европа!Вън олигофрените от стадионите!!!!!!

Идиотите се формираха още 1967 г. когато ЦСКА СИ ПРОДАДЕ ПОЛУФИНАЛА на Интер за стария им потрошен жълт автобус...така ,че не хубаво лаенето в ЧЕРВЕНО !!!!

От ЦСКА Червено знаме съм ..но ние сме галеник на БФС..сменяме съдии, променяме дати...Стойчо миналата година влезе на 10 метра в терена на един мач...той донесе идиотщината и простащината в БГ футбола !!!!