9-те най-хубави гола на Бербатов (видео)

Българската звезда Димитър Бербатов продължава да предизвиква сериозен интерес сред английските медии, въпреки че от една година не играе на Острова.

Обратно в новината

Коментари - 9-те най-хубави гола на Бербатов (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бербатов за едни е голям и велик, а за други - не. Но безспорно е, че той постигна твърде много с труд и качества, без никакви протекции. Безспорно е и това, че той е един от тези, които прославиха България.

наи добря, наи-ителигентня, наи-скромня наш футболист! жив и здрав! берба обичаме те! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Най-добрия!

Последният голям действащ още български футболист от класа! Особняк, своенравен, но и рядко интелигентен, съобразителен и елегантен играч на днешно време. Жив и здрав, Митко!

Велик е Димитър Бербатов! Дано скоро открием друг такъв талант като неговия..и Стига сте го хулили..когато някой постигне повече от него, тогава има право да го критикува..Тъпи завистливци!!! Пръснете се от яд!

Има много по-добри български футболисти от Бербатов,той едва ли някога ще стигне Стоичков,Любо Пенев,едва ли ще постигне успехите на Лечков,Балъков,Хубчев,Михайлов,Янков,Туньо,а именно да донесе медал на Родината си от световно първенство.Дори Стенли не може да стигне-той е легенда на Селтик и Вила,Мите е легенда на Леверкузен и ЦСКА Септемврийско знаме.

59 кой си ти ,че да даваш мнение мизерна невестулко "Бойковец образ на Бай Ганьо"

той едва ли някога ще стигне Стоичков,Любо Пенев. Това некадърно дърво една топка не можеше да пипне !!!!! стига глупости

По какъв повод се пускат тези клипове на Митьо Шнолата-да няма рожден ден или...Със същия успех може да се направи клип с головете на Ицо или Любо Пенев,на Емо Костадинов-много по-велики български футболисти от Барбукоф.

Голът срещу Уест Хям е последният фал на Митко (първото видео), който съм виждал. Някой знае ли защо спря да бие фалове?

Горд съм, че е българин, но и ме е срам, че вместо него капитан на националния е попов...

Последният Велик Български футболист за много години напред! Скоро друг такъв няма да имаме! Брилянтен...

Защото нямаме треньори, които да ги открият и научат. Пената например създаде и Стоичков, и Пенев, и Костадинов, и Бербатов. Футболист не се става с Фейсбук, а с тренировки!

Ний държава нямаме, хора не останаха... Ти треньори...